Product

Υπάρχει σοσιαλιστικό μοντέλο ανάπτυξης; Σκέψεις πάνω στην ανάπτυξη και την ορθολογικότητα

Product

Υπάρχει τρόπος

Υπάρχει το άλλο μισό του εαυτού σας

Κωδικός:
108575
Manufacturer: 
Description: 

Για χιλιάδες χρόνια, οι ποιητές, οι φιλόσοφοι, οι μυστικιστές και οι εραστές μάς μιλάνε για την τέλεια ένωση, την συνάντηση δύο αποχωρισμένων ψυχών για να σχηματίσουν τη χαμένη ολότητα. Εντούτοις, για τους περισσότερους από μας ένα τόσο τέλειο συνταίριασμα παραμένει στη σφαίρα του ονείρου.

8,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για χιλιάδες χρόνια, οι ποιητές, οι φιλόσοφοι, οι μυστικιστές και οι εραστές μάς μιλάνε για την τέλεια ένωση, την συνάντηση δύο αποχωρισμένων ψυχών για να σχηματίσουν τη χαμένη ολότητα. Εντούτοις, για τους περισσότερους από μας ένα τόσο τέλειο συνταίριασμα παραμένει στη σφαίρα του ονείρου. Διαποτισμένο από τη γνώση των αιώνων, αυτό το εμπνευσμένο βιβλίο υποστηρίζει ότι για τον καθένα μας υπάρχει πράγματι ένας αληθινός πνευματικός σύντροφος στον κόσμο και ότι μπορούμε να συναντηθούμε και να ενωθούμε με αυτή την "αδελφή ψυχή" μας. Οι συγγραφείς μάς λένε πώς να προετοιμαστούμε για αυτή την συνάντηση, πώς να βρούμε και να αναγνωρίσουμε την δική μας αδελφή ψυχή και πώς να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις συγκρούσεις που βρίσκονται στο δρόμο της αρμονικής συνύπαρξης που θα μας ολοκληρώσει.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-218-470-1
Book pages: 
195
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Patricia Joudry είναι συγγραφέας, εκπαιδευτικός και ηχοθεραπεύτρια. Θεατρικά της έργα έχουν ανέβει στο Μπρόντγουεϊ και σε άλλα θέατρα την ΗΠΑ, του Καναδά και της Ευρώπης. Έχει αναπτύξει μια νέα τεχνική ακουστικής αυτοβοήθειας που υποβοηθά την εκμάθηση, αποκαθιστά την υγεία του αυτιού και ανανεώνει τον εγκέφαλο.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-218-470-1
Book pages: 
195
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο