Product

Υπερχορδές

Product

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Κωδικός:
162156
Description: 

Όλες οι νομικές λύσεις για όσους έχουν οφειλές από δάνεια, κάρτες, αυτοκίνητα και άλλες τραπεζικές συναλλαγές.
Ένας πρακτικός οδηγός δύο "όψεων" γραμμένος σε απλή γλώσσα, η οποία αποκωδικοποιεί τους τεχνικούς νομικούς όρους, κατανοητός τόσο σε νομικούς, όσο και σε απλούς πολίτες που δεν έχουν νομικές γνώσεις.
Παρουσιάζονται οι πρακτικές των εταιρειών τηλεφωνικής είσπραξης και η δικαστική διαδικασία για την είσπραξη οφειλών από τις τράπεζες, σε κάθε στάδιο, καθώς και τα μέσα άμυνας του οφειλέτη.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλες οι νομικές λύσεις για όσους έχουν οφειλές από δάνεια, κάρτες, αυτοκίνητα και άλλες τραπεζικές συναλλαγές. Ένας πρακτικός οδηγός δύο "όψεων" γραμμένος σε απλή γλώσσα, η οποία αποκωδικοποιεί τους τεχνικούς νομικούς όρους, κατανοητός τόσο σε νομικούς, όσο και σε απλούς πολίτες που δεν έχουν νομικές γνώσεις. Παρουσιάζονται οι πρακτικές των εταιρειών τηλεφωνικής είσπραξης και η δικαστική διαδικασία για την είσπραξη οφειλών από τις τράπεζες, σε κάθε στάδιο, καθώς και τα μέσα άμυνας του οφειλέτη. Ιδιαίτερο κεφάλαιο αφιερώνεται στον νέο νόμο 3869/2010, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπου αναλύεται βήμα προς βήμα η διαδικασία. Με συμπεράσματα σε κάθε στάση της διαδικασίας και ολοκληρωμένα υποδείγματα, όχι μόνο αιτήσεων, αλλά και δικογράφων, από την Αίτηση ενώπιον του Ειρηνοδικείου, έως την Έφεση. Ένα βιβλίο πολύ χρήσιμο στις μέρες μας, για την προστασία του δανειολήπτη/οφειλέτη κάρτας από τα διωκτικά μέτρα των τραπεζών, αλλά και για τους δικηγόρους και Ειρηνοδίκες που θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τη διαδικασία του νέου νόμου.
Subtitle: 
Νομική αντιμετώπιση
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-445-616-4
Book pages: 
144
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Νομική αντιμετώπιση
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-445-616-4
Book pages: 
144
Publication Place: 
Αθήνα