Product

Φερντά

Product

Φερντυτούρκε

Φερντυντούρκε

Κωδικός:
155286
Description: 

Γραμμένο στα 1937, ο "Φερντυντούρκε" είναι το πρώτο μυθιστόρημα του μεγάλου Πολωνού Βίτολντ Γκόμπροβιτς. Έργο παράξενο και αναρχικό, έργο που μοιάζει με λίβελο ή με φιλοσοφική διατριβή, το "Φερντυντούρκε" είναι το μυθιστόρημα της ανωριμότητας.
Διαπραγματεύεται την ιστορία ενός ενήλικα που η συμπεριφορά των άλλων τον αναγκάζει να ξαναγίνει παιδί. Κάτω από το επιφανειακά αφελές και παιδαριώδες στυλ του, το "Φερντυντούρκε" είναι μία έξοχη παρωδία του Κόσμου των παλαιών ηθικών αξιών, της λογικής των τετελεσμένων γεγονότων, της καλλιτεχνικής φόρμας.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γραμμένο στα 1937, ο "Φερντυντούρκε" είναι το πρώτο μυθιστόρημα του μεγάλου Πολωνού Βίτολντ Γκόμπροβιτς. Έργο παράξενο και αναρχικό, έργο που μοιάζει με λίβελο ή με φιλοσοφική διατριβή, το "Φερντυντούρκε" είναι το μυθιστόρημα της ανωριμότητας. Διαπραγματεύεται την ιστορία ενός ενήλικα που η συμπεριφορά των άλλων τον αναγκάζει να ξαναγίνει παιδί. Κάτω από το επιφανειακά αφελές και παιδαριώδες στυλ του, το "Φερντυντούρκε" είναι μία έξοχη παρωδία του Κόσμου των παλαιών ηθικών αξιών, της λογικής των τετελεσμένων γεγονότων, της καλλιτεχνικής φόρμας.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-229-220-2
Book pages: 
524
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-229-220-2
Book pages: 
524
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο