Product

Φλεγόμενη γη

Product

Φλεγόμενη πόλη

Φλεγόμενη πεταλούδα

Κωδικός:
104708
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σε μια αφρικάνικη πόλη, στα τέλη της δεκαετίας του 1940, η Φεφελάφι, μια νεαρή γυναίκα, γεμάτη ζωντάνια, η οποία διακατέχεται από μια μυστική αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον Φουμπάθα, έναν άντρα μεγαλύτερό της. Παρά την αγάπη που τρέφει για κείνον, θέλει να ζήσει και άλλες ζωές, να μεταμορφωθεί, ξεπερνώντας τους κοινωνικούς φραγμούς, δεν της αρκεί η σχέση αυτή. Παρασυρμένη από τη δύναμη της νιότης της, νομίζει πως ελέγχει το κορμί αλλά και το πεπρωμένο της, θα παγιδευτεί όμως στο στενό περιβάλλον της μικρής αφρικανικής πόλης.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε μια αφρικάνικη πόλη, στα τέλη της δεκαετίας του 1940, η Φεφελάφι, μια νεαρή γυναίκα, γεμάτη ζωντάνια, η οποία διακατέχεται από μια μυστική αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον Φουμπάθα, έναν άντρα μεγαλύτερό της. Παρά την αγάπη που τρέφει για κείνον, θέλει να ζήσει και άλλες ζωές, να μεταμορφωθεί, ξεπερνώντας τους κοινωνικούς φραγμούς, δεν της αρκεί η σχέση αυτή. Παρασυρμένη από τη δύναμη της νιότης της, νομίζει πως ελέγχει το κορμί αλλά και το πεπρωμένο της, θα παγιδευτεί όμως στο στενό περιβάλλον της μικρής αφρικανικής πόλης. Μια αφήγηση που μεταφέρει στον αναγνώστη με ποιητικό τρόπο τις αντιξοότητες κάτω από τις οποίες ζει η ηρωίδα και παράλληλα την ελπίδα της για μια διαφορετική ζωή, τους πόθους και τα πάθη της.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-375-968-6
Book pages: 
196
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιβόν Βέρα, μία από τις σημαντικότερες συγγραφείς της Ζιμπάμπουε, γεννήθηκε το 1964 στο Μπουλαουάγιο και πέθανε το 2005. Έγραψε αρκετά βιβλία, μεταξύ των οποίων και το Under the tongue για το οποίο το 1997 τιμήθηκε με το Βραβείο των Συγγραφέων της Κοινοπολιτείας.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-375-968-6
Book pages: 
196
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο