Product

Φυσική Γ΄ λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης

Product

Φυσική Γ΄ λυκείου. Ηλεκτρισμός

Φυσική Γ΄ λυκείου, Ρευστά σε κίνηση

Κωδικός:
204328
Description: 

O τόμος "Ρευστά σε κίνηση" της σειράς Φυσική Γ΄ Λυκείου απευθύνεται στους μαθητές που ακολουθούν την Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών.

Η δομή και η οργάνωση της ύλης του βιβλίου προσφέρει στους μαθητές/-τριες την κατάλληλη θεωρητική υποστήριξη για τη βαθύτερη κατανόηση της εξεταστέας ύλης του μαθήματος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν ουσιαστικά στην επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O τόμος "Ρευστά σε κίνηση" της σειράς Φυσική Γ΄ Λυκείου απευθύνεται στους μαθητές που ακολουθούν την Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών. Η δομή και η οργάνωση της ύλης του βιβλίου προσφέρει στους μαθητές/-τριες την κατάλληλη θεωρητική υποστήριξη για τη βαθύτερη κατανόηση της εξεταστέας ύλης του μαθήματος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν ουσιαστικά στην επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. - Αναλυτική θεωρία - Μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων - Λυμένες ασκήσεις - Θέματα για απάντηση (ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ερωτήσεις του τύπου Σωστό/Λάθος, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με αιτιολόγηση) - Ασκήσεις προς λύση Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν οι απαντήσεις των θεμάτων και οι αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων του βιβλίου.
Subtitle: 
Προσανατολισμός θετικών σπουδών
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-5631-02-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Προσανατολισμός θετικών σπουδών
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-5631-02-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο