Product

Φυσική ακτινοβολιών και εφαρμογές ραδιοϊσοτόπων

Product

Φυσική ατροπίνη

Φυσική αντιγήρανση

Κωδικός:
122009
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Πολεμήστε τις αρρώστιες - Δείξτε νεότεροι - Ζήστε περισσότερο.

Μπορείτε να καταφέρετε να διατηρήσετε τα νιάτα σας μέσα από τα βότανα και τα φυσικά αντιγηραντικά συστατικά που περιέχουν. Ξεχάστε τα πανάκριβα καλλυντικά που υπόσχονται να σταματήσουν τη φθορά του χρόνου και συμβουλευτείτε τον Dr James Duke που έχει αφιερώσει περισσότερα από 30 χρόνια στη μελέτη και καταγραφή των φυτών και της θεραπευτικής τους δράσης.

23,62 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πολεμήστε τις αρρώστιες - Δείξτε νεότεροι - Ζήστε περισσότερο. Μπορείτε να καταφέρετε να διατηρήσετε τα νιάτα σας μέσα από τα βότανα και τα φυσικά αντιγηραντικά συστατικά που περιέχουν. Ξεχάστε τα πανάκριβα καλλυντικά που υπόσχονται να σταματήσουν τη φθορά του χρόνου και συμβουλευτείτε τον Dr James Duke που έχει αφιερώσει περισσότερα από 30 χρόνια στη μελέτη και καταγραφή των φυτών και της θεραπευτικής τους δράσης. Ο Dr. Duke σας αποκαλύπτει: - Τα 13 πιο δημοφιλή βότανα που σας διατηρούν νέους και υγιείς. - Επιλογές πρόληψης και φυσικής θεραπείας για ασθένειες που συνδέονται με την ηλικία όπως η καρδιοπάθεια, ο καρκίνος, το Αλτσχάιμερ, η αρθρίτιδα και η οστεοπόρωση. - Τις συνταγές για 76 αντιγηραντικά ελιξήρια. - Το σύστημα "7 για υγεία": διατροφικά πλάνα, πλούσια σε αντιγηραντικά θρεπτικά στοιχεία. - Προτάσεις για έναν τρόπο ζωής που θα σβήσει χρόνια από τη χρονολογική σας ηλικία.
Subtitle: 
Βότανα, τροφές και φυσικά παρασκευάσματα που θα σας κρατήσουν για πάντα νέους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8455-23-5
Book pages: 
501
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dr James A. Duke είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων που σχετίζονται με την θεραπευτική δύναμη των φυτών. Αποσύρθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) το 1995, όπου υπηρέτησε ως διευθυντής του εργαστηρίου των φαρμακευτικών φυτών. Στην 30ετή θητεία του εκεί, ο Dr Duke συνομίλησε με χιλιάδες εμπειρικούς θεραπευτές και με επιστήμονες, συγκεντρώνοντας μια μοναδική βάση δεδομένων των φαρμακευτικών συστατικών που βρίσκονται στα συνήθη, αλλά και στα εξωτικά φυτά. Ο ίδιος παραμένει ενεργό μέλος του ReNuPeru, ενός βοτανικού κήπου φαρμακευτικών φυτών που βρίσκεται στον περουβιανό Αμαζόνιο και συντηρείται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Έρευνας του Αμαζονίου.

Subtitle: 
Βότανα, τροφές και φυσικά παρασκευάσματα που θα σας κρατήσουν για πάντα νέους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8455-23-5
Book pages: 
501
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο