Product

Φυσικό κολλαγόνο και υαλουρονικό

Product

Φυσικό πρόσωπο και προσωπικότητα στον αστικό κώδικα

Φυσικό προζύμι

Κωδικός:
200272
Description: 

O Γιώργος Καραγιάννης μάς δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Προζύμι με ρεβίθια, λευκό αλεύρι ή ολικής άλεσης, αλλά και προζύμια με μειωμένη περιεκτικότητα σε γλουτένη, αρωματισμένα με βότανα και εσπεριδοειδή είναι λίγα μόνο από τα όσα αποκαλύπτει στις σελίδες αυτού του βιβλίου.

Στο τέλος, θα βρείτε και 3 επιπλέον συνταγές-έκπληξη για να φτιάχνετε σπιτικές τηγανίτες, λουκουμάδες, αλλά και έναν ιδιαίτερο προζυμένιο τραχανά λαχανικών.

8,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O Γιώργος Καραγιάννης μάς δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Προζύμι με ρεβίθια, λευκό αλεύρι ή ολικής άλεσης, αλλά και προζύμια με μειωμένη περιεκτικότητα σε γλουτένη, αρωματισμένα με βότανα και εσπεριδοειδή είναι λίγα μόνο από τα όσα αποκαλύπτει στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Στο τέλος, θα βρείτε και 3 επιπλέον συνταγές-έκπληξη για να φτιάχνετε σπιτικές τηγανίτες, λουκουμάδες, αλλά και έναν ιδιαίτερο προζυμένιο τραχανά λαχανικών.
Subtitle: 
20 συνταγές
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5049-26-0
Book pages: 
72
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
20 συνταγές
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5049-26-0
Book pages: 
72
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο