Product

Φωτοσκιάσεις του γαλάζιου κόσμου

Product

Φωτοστέφανο της σιωπής

Φωτοσκιάσεις των αρχετύπων

Κωδικός:
157388
Description: 

Τα αρχέτυπα σχηματίζονται και μετασχηματίζονται σύμφωνα με τον α-χρονικό τόπο μιας πραγματικότητας που επιλέγει για σύμβολά της τα προϊόντα των υπερβάσεων. Το αρχέτυπο βιώνεται ως αποτέλεσμα ενός άνευ προηγουμένου περιστατικού που συμβολοποιείται. Οι φωτοσκιάσεις του αρχικού τύπου συνδέουν το ασυνείδητο με συνειδησιακές σταθερές.

Το αναγνωρίσιμο σημείο διεγείρει την βιωματικότητα των πραγμάτων του επιστητού και συντάσσει την ομοιοπαθητική λειτουργία στη βάση που συγκροτεί τη σχέση θεατή-θεωμένου.

17,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα αρχέτυπα σχηματίζονται και μετασχηματίζονται σύμφωνα με τον α-χρονικό τόπο μιας πραγματικότητας που επιλέγει για σύμβολά της τα προϊόντα των υπερβάσεων. Το αρχέτυπο βιώνεται ως αποτέλεσμα ενός άνευ προηγουμένου περιστατικού που συμβολοποιείται. Οι φωτοσκιάσεις του αρχικού τύπου συνδέουν το ασυνείδητο με συνειδησιακές σταθερές. Το αναγνωρίσιμο σημείο διεγείρει την βιωματικότητα των πραγμάτων του επιστητού και συντάσσει την ομοιοπαθητική λειτουργία στη βάση που συγκροτεί τη σχέση θεατή-θεωμένου. Η τέχνη αναγάγει την καθημερινότητα σε φαντασματικό υλικό, από το οποίο ο "οιδηματικός" νους του καλλιτέχνη αντλεί τις δυνάμεις εκείνες που οδηγούν στην έκρηξη της δημιουργικότητας. Η θεατρική γραφή καταγράφει ενδεχόμενα υπαρκτών κατασκευών και επικυρώνει την φευγαλέα πράξη του παραστασιακού αναζητώντας ένα τελικό αίτιο. Εντούτοις ο δημιουργός εξαφανίζεται στα παρασκήνια. Και ο Ηθοποιός υποκλίνεται ηρωικά, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να αποβάλλει, για άλλη μια βραδιά, το προσωπείο...
Subtitle: 
Αναζητώντας το τελικό αίτιο στην τέχνη και στο θέατρο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-7901-77-0
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αναζητώντας το τελικό αίτιο στην τέχνη και στο θέατρο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-7901-77-0
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο