Product

Χίλια και ένα μυστήρια του σύμπαντος

Product

Χίλια κομμάτια χρυσού

Χίλια κομμάτια

Κωδικός:
107790
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στα είκοσι τρία του ο Τζέιμς Φράι είναι ναρκομανής και αλκοολικός στο τελευταίο στάδιο. Σχεδόν κατεστραμμένος, σωματικά και ψυχικά, δέχεται, με την παρότρυνση των γονιών του, να μπει σ' ένα Κέντρο Αποτοξίνωσης, όπου θα δώσει τον ύστατο αγώνα για να ξανακερδίσει το χαμένο του εαυτό, την ίδια του τη ζωή. Ο αγώνας του θα είναι πολύ σκληρός, όμως ο Τζέιμς είναι αποφασισμένος να βγει νικητής, και μάλιστα με το δικό του τρόπο.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα είκοσι τρία του ο Τζέιμς Φράι είναι ναρκομανής και αλκοολικός στο τελευταίο στάδιο. Σχεδόν κατεστραμμένος, σωματικά και ψυχικά, δέχεται, με την παρότρυνση των γονιών του, να μπει σ' ένα Κέντρο Αποτοξίνωσης, όπου θα δώσει τον ύστατο αγώνα για να ξανακερδίσει το χαμένο του εαυτό, την ίδια του τη ζωή. Ο αγώνας του θα είναι πολύ σκληρός, όμως ο Τζέιμς είναι αποφασισμένος να βγει νικητής, και μάλιστα με το δικό του τρόπο. Σ' αυτή τη συναρπαστική αυτοβιογραφία ο αναγνώστης παρακολουθεί με κομμένη ανάσα την ανάδυση ενός νεαρού τοξικομανούς από την προσωπική του κόλαση στον κόσμο των "κανονικών" ανθρώπων.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-430-6
Book pages: 
669
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζέϊμς Φρέϊ κατάγεται από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Και τα τέσσερα βιβλία του -A Million Little Pieces, My Friend Leonard, Bright Shiny Morning και The Final Testament of the Holy Bible- έχουν γίνει τεράστιες εμπορικές επιτυχίες διεθνώς.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-430-6
Book pages: 
669
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο