Product

Χαλαουία

Product

Χαλασμός στον κήπο

Χαλάρωση

Κωδικός:
114041
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

- Το βιβλίο αυτό περιέχει χρήσιμες συμβουλές καθώς και δώδεκα ασκήσεις, βήμα προς βήμα, τις οποίες μπορείτε εύκολα να εντάξετε στο καθημερινό πρόγραμμα σας, χωρίς να αλλάξετε δραματικά τον τρόπο ζωής σας.
- Περιλαμβάνει ιδιαίτερα χαλαρωτικές τεχνικές αναπνοής, οραματισμούς, διαλογισμούς και τρόπους μασάζ, που στοχεύουν να διώξουν τις εντάσεις και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την τέλεια εσωτερική γαλήνη.

7,81 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Το βιβλίο αυτό περιέχει χρήσιμες συμβουλές καθώς και δώδεκα ασκήσεις, βήμα προς βήμα, τις οποίες μπορείτε εύκολα να εντάξετε στο καθημερινό πρόγραμμα σας, χωρίς να αλλάξετε δραματικά τον τρόπο ζωής σας. - Περιλαμβάνει ιδιαίτερα χαλαρωτικές τεχνικές αναπνοής, οραματισμούς, διαλογισμούς και τρόπους μασάζ, που στοχεύουν να διώξουν τις εντάσεις και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την τέλεια εσωτερική γαλήνη. - Βασίζεται σε ανατολικές προσεγγίσεις της τεχνικής της χαλάρωσης και υποδεικνύει με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται η εξισορρόπηση της ενέργειας του τσι μέσω τεχνικών, όπως αυτή του διαλογισμού του μάντρα και της πιεσοθεραπείας (σιάτσου). - Περιέχει ενθαρρυντικές απόψεις και αποφθέγματα. Με τη σκέψη μας σε αυτές τις βαθιές αλήθειες, μπορούμε όλοι να εξασφαλίσουμε την πολυπόθητη ηρεμία.
Subtitle: 
Ασκήσεις και στοχασμοί για ευεξία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-235-749-5
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
17χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Δρ. Sarah Brewer, σπούδασε Φυσικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο διακεκριμένο νοσοκομείο του Addenbrooke, στο Κέιμπριτζ, από όπου αποφοίτησε ως γιατρός παθολόγος. Η Sarah Brewer έχει βραβευθεί πολλές φορές για τα βιβλία της (ανάμεσα στα οποία το "Απλώς χαλαρώστε" και αρκετά βοηθήματα για στελέχη επιχειρήσεων που πάσχουν από στρες). Έχει δική της στήλη στην εφημερίδα "Daily Telegraph", και έχει διοργανώσει πολλά σεμινάρια χαλάρωσης. Το 2002, βραβεύτηκε ως Δημοσιογράφος της χρονιάς στα θέματα υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στον δικτυακό τόπο www.naturalhealthguru.co.uk της Dr Brewer θα βρείτε έγκυρες συμβουλές και πληροφορίες για συνηθισμένες παθήσεις.

Subtitle: 
Ασκήσεις και στοχασμοί για ευεξία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-235-749-5
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
17χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο