Product

Χρωματοθεραπεία

Product

Χρωματομετρία

Χρωματοθεραπεία anti-stress ζωγραφική

Κωδικός:
204426
Description: 

Mε τη βοήθεια αυτού του βιβλίου οι αναγνώστες θα χαλαρώσουν και θα ξεκουραστούν. Θα κάνει καλό σε όλους γιατί θα τους βοηθήσει να εκτονώσουν το άγχος, να βελτιώσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και να αποκτήσουν μια δημιουργική διέξοδο.
Κάθε τμήμα είναι εστιασμένο σε διαφορετική χρωματική παλέτα, από τα έντονα κόκκινα και πορτοκαλί στα γαλήνια μπλε και τα ήρεμα παστέλ, ώστε οι αναγνώστες να ασχοληθούν με το χρώμα που ταιριάζει στη δική τους διάθεση.

9,56 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Mε τη βοήθεια αυτού του βιβλίου οι αναγνώστες θα χαλαρώσουν και θα ξεκουραστούν. Θα κάνει καλό σε όλους γιατί θα τους βοηθήσει να εκτονώσουν το άγχος, να βελτιώσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και να αποκτήσουν μια δημιουργική διέξοδο. Κάθε τμήμα είναι εστιασμένο σε διαφορετική χρωματική παλέτα, από τα έντονα κόκκινα και πορτοκαλί στα γαλήνια μπλε και τα ήρεμα παστέλ, ώστε οι αναγνώστες να ασχοληθούν με το χρώμα που ταιριάζει στη δική τους διάθεση. Δεν υπάρχουν κανόνες, περίπλοκες, βήμα προς βήμα, οδηγίες, ούτε χρειάζονται ακριβά σύνεργα ζωγραφικής ή κάποιου είδους εξοπλισμός. Οι αναγνώστες πρέπει απλώς να αρχίσουν να μουντζουρώνουν, να χρωματίζουν και να σκιτσάρουν ακολουθώντας τη διάθεσή τους.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-16-6313-4
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-16-6313-4
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο