Product

Ψυχιατρική των νευρολογικών παθήσεων

Product

Ψυχιατρικός ολοκληρωτισμός

Ψυχιατρικό νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου

Κωδικός:
167355
Description: 

Το Ψ.Ν.Π.Ο. είναι το πρώτο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στη χώρα μας που έκλεισε τα Τμήματα Μακράς Ψυχιατρικής Νοσηλείας τον Ιανουάριο 2004 και έχει ακολουθήσει μια πορεία μετασχηματισμού του σε ένα Δίκτυο Κοινοτικών Ψυχιατρικών Υπηρεσιών. Στο βιβλίο αυτό:
- Αποτυπώνεται το οργανωτικό πλάνο του μετασχηματισμού του Ψ.Ν.Π.Ο., η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε, αλλά και οι δυσκολίες που ανέκυψαν στην πράξη από την υλοποίηση ενός τέτοιου περίπλοκου και σύνθετου εγχειρήματος.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Ψ.Ν.Π.Ο. είναι το πρώτο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στη χώρα μας που έκλεισε τα Τμήματα Μακράς Ψυχιατρικής Νοσηλείας τον Ιανουάριο 2004 και έχει ακολουθήσει μια πορεία μετασχηματισμού του σε ένα Δίκτυο Κοινοτικών Ψυχιατρικών Υπηρεσιών. Στο βιβλίο αυτό: - Αποτυπώνεται το οργανωτικό πλάνο του μετασχηματισμού του Ψ.Ν.Π.Ο., η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε, αλλά και οι δυσκολίες που ανέκυψαν στην πράξη από την υλοποίηση ενός τέτοιου περίπλοκου και σύνθετου εγχειρήματος. - Παρατίθενται τα μέχρι σήμερα επεξεργασμένα στοιχεία-συμπεράσματα αρκετών επιστημονικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της χρονικής περιόδου 2001 - 2009, πριν και κάποια χρόνια μετά το κλείσιμο των Τμημάτων Μακράς Ψυχιατρικής Νοσηλείας. - Γίνεται αναφορά σε προγράμματα ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης της Κοινότητας που εφαρμόζονται από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κατερίνης και το Ψ.Ν.Π.Ο. και κατατίθενται εξώφυλλα από βιβλία και φυλλάδια που έχουν εκδοθεί, αφίσες, εκδηλώσεις, καθώς και άλλες δραστηριότητες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. - Παρουσιάζεται, η διαχρονική, σταδιακή ανάπτυξη των Μονάδων του Δικτύου Κοινοτικών Ψυχιατρικών Υπηρεσιών του Ψ.Ν.Π.Ο. μέσα από τα ενημερωτικά φυλλάδια τους. - Κατατίθενται, τέλος, οι πολύτιμες απόψεις και εμπειρίες πέντε επιστημόνων για το κλείσιμο των Τμημάτων Μακράς Ψυχιατρικής Νοσηλείας στην Πέτρα και για τις επικρατούσες σύγχρονες απόψεις / προκλήσεις της Ψυχιατρικής Περίθαλψης και της Κοινωνικής - Κοινοτικής Ψυχιατρικής και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.
Subtitle: 
Το κλείσιμο των τμημάτων μακράς ψυχιατρικής νοσηλείας και ο μετασχηματισμός του σε ένα δίκτυο κοινοτικών ψυχιατρικών υπηρεσιών
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-93-2027-9
Book pages: 
222
Publication Place: 
Ρόδος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Το κλείσιμο των τμημάτων μακράς ψυχιατρικής νοσηλείας και ο μετασχηματισμός του σε ένα δίκτυο κοινοτικών ψυχιατρικών υπηρεσιών
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-93-2027-9
Book pages: 
222
Publication Place: 
Ρόδος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο