Product

Άγγελοι και έντομα

Product

Άγγελοι καμένοι

Άγγελοι και συνειδητές ενέργειες

Κωδικός:
38882
Description: 

Παίρνοντας στα χέρια σας αυτό το βιβλίο αισθάνεστε την αλλαγή της εποχής που διερχόμεθα. Οι καιροί αλλάζουν, οι διάνοιες αναπτύσσονται και οι πρωτοπόροι όπως συμβαίνει σε κάθε εποχή, πρέπει να μάθουν για να βοηθήσουν κι αυτούς που έπονται. Τώρα ο ρυθμός πλέον είναι ταχύτατος και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Κάποιοι, και συνέχεια όλοι, πρέπει να συνειδητοποιήσουν την εποχή τους. Είναι ο καιρός των αλλαγών. ΄Οπως σε όλα θέλετε να προηγείσθε, δεν επιτρέπεται να καθυστερείτε, στο κυριότερο και το απείρως σημαντικότερο. Η ανάπτυξή σας, είναι το "΄Ασμα Ασμάτων" αυτής της εποχής.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Παίρνοντας στα χέρια σας αυτό το βιβλίο αισθάνεστε την αλλαγή της εποχής που διερχόμεθα. Οι καιροί αλλάζουν, οι διάνοιες αναπτύσσονται και οι πρωτοπόροι όπως συμβαίνει σε κάθε εποχή, πρέπει να μάθουν για να βοηθήσουν κι αυτούς που έπονται. Τώρα ο ρυθμός πλέον είναι ταχύτατος και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Κάποιοι, και συνέχεια όλοι, πρέπει να συνειδητοποιήσουν την εποχή τους. Είναι ο καιρός των αλλαγών. ΄Οπως σε όλα θέλετε να προηγείσθε, δεν επιτρέπεται να καθυστερείτε, στο κυριότερο και το απείρως σημαντικότερο. Η ανάπτυξή σας, είναι το "΄Ασμα Ασμάτων" αυτής της εποχής. Δεν είναι λοιπόν σπουδαίο, να προσπαθήσετε να το συνθέσετε;
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-430-108-Χ
Book pages: 
264
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η οραματίστρια Ελ. Νίτσελε Γραμματικάκη, συγγραφέας πέντε βιβλίων γραμμένων με έμπνευσμένη γραφή, λαμβάνει τηλεπαθητικά μηνύματα από άλλους πλανήτες, δίνει ελπίδες επαφής με άλλους κόσμους έτοιμους να μας βοηθήσουν.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-430-108-Χ
Book pages: 
264
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο