Product

Έδαφος

Product

Έδαφος και μέθοδοι μελέτης

Έδαφος θρεπτικά στοιχεία και φυτική παραγωγή

Κωδικός:
108741
Description: 

Το βιβλίο αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για το μελετητή, για το γεωπόνο και τον γεωργοεπιχειρηματία, που αγωνίζεται στις επάλξεις της γεωργικής παραγωγής.
Ο συγγραφέας συνδυάζει την άρτια επιστημονική κατάρτιση, την πλήρη και σύγχρονη ενημέρωση στο γνωστικό αντικείμενο του έργου, με την μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία του.
Το έργο χωρίζεται σε πέντε κεφάλαια, ενώ το κείμενο συνοδεύεται από πλήθος επεξηγηματικών διαγραμμάτων, πινάκων και βιβλιογραφικών παραπομπών.
Περιέχονται:

29,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για το μελετητή, για το γεωπόνο και τον γεωργοεπιχειρηματία, που αγωνίζεται στις επάλξεις της γεωργικής παραγωγής. Ο συγγραφέας συνδυάζει την άρτια επιστημονική κατάρτιση, την πλήρη και σύγχρονη ενημέρωση στο γνωστικό αντικείμενο του έργου, με την μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία του. Το έργο χωρίζεται σε πέντε κεφάλαια, ενώ το κείμενο συνοδεύεται από πλήθος επεξηγηματικών διαγραμμάτων, πινάκων και βιβλιογραφικών παραπομπών. Περιέχονται: - Συνολική επισκόπηση των εδαφικών παραγόντων και συνθηκών που συντελούν στη γονιμότητα και την παραγωγικότητα των γεωργικών εδαφών (ορυκτολογικές, φυσικές, χημικές, βιολογικές ιδιότητες του εδάφους, ο ρόλος και οι αλληλεπιδράσεις τους με τη γεωργική παραγωγή). - Γενικές σχέσεις θρεπτικών στοιχείων και φυτικής παραγωγής. - Αζωτο, φυσικό περιβάλλον και φυτική παραγωγή. - Φώσφορος, φυσικό περιβάλλον και φυτική παραγωγή. - Κάλιο και φυτική παραγωγή.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7667-15-8
Book pages: 
376
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7667-15-8
Book pages: 
376
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο