Product

Έδαφος θρεπτικά στοιχεία και φυτική παραγωγή

Product

Έδαφος και μνήμη στα Βαλκάνια

Έδαφος και μέθοδοι μελέτης

Κωδικός:
156476
Description: 

Η περιεχόμενη ύλη αποσκοπεί να εφοδιάσει με γνώσεις απλές, γενικές και χρήσιμες τους σπουδαστές, με το φιλικότερο δυνατό τρόπο.

Αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στην απόκτηση γνώσεων που χρησιμοποιούνται στην συντήρηση του φυσικού εδαφικού συστήματος που διαθέτει χαρακτήρα κατ' εξοχήν βιολογικό. Με βάση αυτό το σκεπτικό, το παρόν βοήθημα, τονίζει ιδιαίτερα τον ρόλο των μικροοργανισμών και των οργανικών συστατικών του εδάφους.

20,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η περιεχόμενη ύλη αποσκοπεί να εφοδιάσει με γνώσεις απλές, γενικές και χρήσιμες τους σπουδαστές, με το φιλικότερο δυνατό τρόπο. Αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στην απόκτηση γνώσεων που χρησιμοποιούνται στην συντήρηση του φυσικού εδαφικού συστήματος που διαθέτει χαρακτήρα κατ' εξοχήν βιολογικό. Με βάση αυτό το σκεπτικό, το παρόν βοήθημα, τονίζει ιδιαίτερα τον ρόλο των μικροοργανισμών και των οργανικών συστατικών του εδάφους. Περιεχόμενα: - Το έδαφος - Φυσικές Ιδιότητες του Εδάφους - Εδαφική Εργασία - Χημικές Ιδιότητες του Εδάφους - Οργανική Ουσία - Οι Οργανισμοί του Εδάφους - Ταξινόμηση των εδαφών - Η Γεωργική
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-411-696-7
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-411-696-7
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο