Product

Ένα αγροτικό ιερό στις Αιγιές Λακωνίας

Product

Ένα αδελφάκι για τη Θαλασσένια

Ένα άδειο πιάτο στο μπιστρό "Το μεγάλο βόδι"

Κωδικός:
147796
Description: 

Οι προβολείς του έργου είναι στραμμένοι στη μικρή αίθουσα ενός παριζιάνικου μπιστρό, όπου πρωταγωνιστεί ένας ιδιότροπος και ζάμπλουτος Αμερικανός, ο Βίκτωρ, ο οποίος θέλει να μοιάσει με τον μεγάλο συγγραφέα Hemingway ή, μάλλον, ακριβέστερα, θέλει να μοιάσει με τους ήρωές του... Mια «σοβαρή» κωμωδία που προκαλεί ένα μόνιμα συγκρατημένο γέλιο αναγνώρισης.
Mια κωμωδία με πολύ λεπτή αίσθηση του χιούμορ, με πνευματικότητα, καθώς και με πολύ καλά μετρημένη δοσολογία θλίψης. Στον Hollinger γελάμε και ταυτόχρονα σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι προβολείς του έργου είναι στραμμένοι στη μικρή αίθουσα ενός παριζιάνικου μπιστρό, όπου πρωταγωνιστεί ένας ιδιότροπος και ζάμπλουτος Αμερικανός, ο Βίκτωρ, ο οποίος θέλει να μοιάσει με τον μεγάλο συγγραφέα Hemingway ή, μάλλον, ακριβέστερα, θέλει να μοιάσει με τους ήρωές του... Mια «σοβαρή» κωμωδία που προκαλεί ένα μόνιμα συγκρατημένο γέλιο αναγνώρισης. Mια κωμωδία με πολύ λεπτή αίσθηση του χιούμορ, με πνευματικότητα, καθώς και με πολύ καλά μετρημένη δοσολογία θλίψης. Στον Hollinger γελάμε και ταυτόχρονα σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-12-1861-0
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-12-1861-0
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο