Product

Ένα καλοκαίρι στην Πάτμο

Product

Ένα καλοκαίρι, τέσσερα κορίτσια

Ένα καλοκαίρι χωρίς επιστροφή

Κωδικός:
114554
Manufacturer: 
Description: 

- Γκόρι! Γκόρι!
Η Σάνα δεν μπορούσε να πει από πού έρχονταν αυτές οι λέξεις που είχαν προφερθεί έτσι, δίχως σκέψη. Ρουφούσε αχόρταγα μ' όλες της τις αισθήσεις τον ήχο αυτής της φωνής, απ' τα ελάχιστα πράγματα του Γκόρι που, όπως πίστευε, δεν ζούσαν πια στις αναμνήσεις της. Της φάνηκε ασυχώρετη αυτή η λησμονιά, γιατί κατάλαβε πως η φωνή αγγίζει περισσότερο από τις φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο. Και καταράστηκε τον εαυτό της. Λες να είναι ο ίδιος που μου μιλάει; αναρωτήθηκε ξαφνικά, ενώ την έπνιγαν οι λυγμοί που ανέβαιναν μέσα απ' τα στήθη της.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Γκόρι! Γκόρι! Η Σάνα δεν μπορούσε να πει από πού έρχονταν αυτές οι λέξεις που είχαν προφερθεί έτσι, δίχως σκέψη. Ρουφούσε αχόρταγα μ' όλες της τις αισθήσεις τον ήχο αυτής της φωνής, απ' τα ελάχιστα πράγματα του Γκόρι που, όπως πίστευε, δεν ζούσαν πια στις αναμνήσεις της. Της φάνηκε ασυχώρετη αυτή η λησμονιά, γιατί κατάλαβε πως η φωνή αγγίζει περισσότερο από τις φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο. Και καταράστηκε τον εαυτό της. Λες να είναι ο ίδιος που μου μιλάει; αναρωτήθηκε ξαφνικά, ενώ την έπνιγαν οι λυγμοί που ανέβαιναν μέσα απ' τα στήθη της. -Άνοιξε! Εγώ είμαι, άνοιξε! Γιατί μ' αφήνει έξω απ' την πόρτα σαν ξένο; Η Σάνα, η πρωταγωνίστρια του έργου, δεμένη με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, θα χάσει το πιο ακριβό δώρο, το χρόνο που θα 'πρεπε να αισθάνεται γυναίκα. Ένα ονειρικό μυθιστόρημα, ένα βιβλίο για την ανώφελη αφοσίωση που καταστρέφει όνειρα και προσδοκίες και αφήνει πίσω της μόνο τα συντρίμμια της διάψευσης.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-455-101-9
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αλβανός ποιητής, μυθιστοριογράφος και διπλωμάτης Μπεσνίκ Μουσταφάι γεννήθηκε το 1958. Έχει αναπτύξει ενεργό δράση στο Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις ποιητικές συλλογές, παιδικά βιβλία, ένα θεατρικό έργο και πέντε μυθιστορήματα. Το μυθιστόρημά του "Το κενό" απέσπασε το βραβείο Medicis στη Γαλλία το 1999. Μέλος της Αλβανικής Βουλής διετέλεσε πρέσβης της Αλβανίας στη Γαλλία για το διάστημα 1992-1997.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-455-101-9
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο