Product

Ένα παιδί βαστάει τον ουρανό

Product

Ένα παιδί για την αιωνιότητα

Ένα παιδί γεννιέται

Κωδικός:
87700
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Βαθιά μέσα στο γυναικείο σώμα συμβαίνει το θαύμα - ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο συναντιούνται, κι ένας νέος άνθρωπος δημιουργείται.
Το καταπληκτικό αυτό βιβλίο παρουσιάζει με χρονική σειρά, μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με εβδομάδα, την ανάπτυξη του εμβρύου, από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι τη μαγική στιγμή της γέννησης.

35,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βαθιά μέσα στο γυναικείο σώμα συμβαίνει το θαύμα - ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο συναντιούνται, κι ένας νέος άνθρωπος δημιουργείται. Το καταπληκτικό αυτό βιβλίο παρουσιάζει με χρονική σειρά, μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με εβδομάδα, την ανάπτυξη του εμβρύου, από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι τη μαγική στιγμή της γέννησης. Με τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Lennart Nilsson, πλαισιωμένες από το επιστημονικά τεκμηριωμένο κείμενο του Lars Hamberger, παρακολουθούμε πώς εξελίσσεται η ζωή μέσα στη μήτρα, πώς σχηματίζεται η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα μάτια, τα χέρια, τα πόδια του μωρού, και γενικά τι συμβαίνει σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης. Μαθαίνουμε επίσης πώς δημιουργείται μια νέα ζωή με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ποια διαδικασία ακολουθεί το ζευγάρι που καταφεύγει σ' αυτήν. Το "Ένα παιδί γεννιέται" είναι μια οπτική περιπέτεια και ένας πολύτιμος οδηγός που δίνει στους μέλλοντες γονείς χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, και βοηθάει τη γυναίκα να βιώσει μ' ένα μοναδικό τρόπο αυτή την ξεχωριστή εμπειρία της ζωής της.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87268-5-9
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
26χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο γιατρός Λαρς Χάμπεργκερ είναι καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Γκέτεμποργκ, στη Σουηδία. Διεθνώς γνωστός για τις έρευνες και το συγγραφικό του έργο στη γυναικολογία και τη γονιμότητα.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87268-5-9
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
26χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο