Product

Ένα ποτήρι ακόμη, Τσαρλς

Product

Ένα ποτήρι νερό

Ένα ποτήρι κρασί γεμάτο Ελλάδα

Κωδικός:
145957
Description: 

Έχετε βαρεθεί να διαβάζετε ότι στον οινικό κόσμο τα πάντα είναι... ιδανικά;

Ο γνωστός οινογράφος Σίμος Γεωργόπουλος επιλέγει τα 50 καλύτερα ελληνικά οινοποιεία και αξιολογεί τόσο τις συνολικές επιδόσεις τους όσο και τα πλέον αξιόλογα αλλά και γνωστά κρασιά τους.

Επιπρόσθετα, εκφράζει τις απόψεις του γύρω από τις ποικιλίες και περιοχές του εγχώριου αμπελώνα καθώς και τα μυστικά για την ανάδειξη των χαρισμάτων των σπουδαίων ελληνικών κρασιών, στοιχεία που καθιστούν το βιβλίο αυτό απαραίτητο οδηγό για κάθε απαιτητικό οινόφιλο.

17,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έχετε βαρεθεί να διαβάζετε ότι στον οινικό κόσμο τα πάντα είναι... ιδανικά; Ο γνωστός οινογράφος Σίμος Γεωργόπουλος επιλέγει τα 50 καλύτερα ελληνικά οινοποιεία και αξιολογεί τόσο τις συνολικές επιδόσεις τους όσο και τα πλέον αξιόλογα αλλά και γνωστά κρασιά τους. Επιπρόσθετα, εκφράζει τις απόψεις του γύρω από τις ποικιλίες και περιοχές του εγχώριου αμπελώνα καθώς και τα μυστικά για την ανάδειξη των χαρισμάτων των σπουδαίων ελληνικών κρασιών, στοιχεία που καθιστούν το βιβλίο αυτό απαραίτητο οδηγό για κάθε απαιτητικό οινόφιλο. Well known in the Greek world of wine, writer Simos Georgopoulos selects the top 50 Greek wineries and evaluates their total performance, as well as their best and most commercially successful wines. Presenting the most famous varieties and regions of the Greek vineyard, along with tips for the best ways to serve the country's topmost wines, this book is an essential guide for every wine lover keen to discover the treasures of the winemaking Greece.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7182-53-7
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Σίμος Γεωργόπουλος γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αν και απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, το κρασί τον κέρδισε ολοκληρωτικά και έτσι από το 2000 αρθρογραφεί σε έντυπα και περιοδικά όπως το E-Gourmet της Ελευθεροτυπίας και το Status. Παράλληλα διδάσκει στο τμήμα Sommelier της σχολής Le Monde, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε οινοχοϊκός σύμβουλος στο βραβευμένο με δύο Michelin εστιατόριο Σπονδή. Διοργανώνει γευστικές δοκιμές ενώ συμμετέχει και ως κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7182-53-7
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο