Product

Ένοχη αθωότητα

Product

Ενοχή και ανοχή

Ένοχη δικαιοσύνη

Κωδικός:
78926
Description: 

Ο Ντάνιελ Έιμς έχει κάθε λόγo να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Μόλο που γεννήθηκε μέσα στη φτώχεια και μεγάλωσε στο δρόμο, κατάφερε να γίνει δικηγόρος, δουλεύει στη μεγαλύτερη νομική φίρμα του Πόρτλαντ και βγάζει περισσότερα απ' όσα είχε ονειρευτεί ποτέ.
Ως τη μέρα που μπαίνει στο γραφείο του ο Άαρον Φλιν. Χαρισματικός νομικός, ειδικευμένος στις αγωγές αποζημιώσεων, ο Φλιν μηνύει τη Φαρμακοβιομηχανία Γκέλερ, το μεγαλύτερο πελάτη της εταιρείας του Ντάνιελ, για την παραγωγή ενός φαρμάκου που προκαλεί γενετικές ανωμαλίες.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Ντάνιελ Έιμς έχει κάθε λόγo να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Μόλο που γεννήθηκε μέσα στη φτώχεια και μεγάλωσε στο δρόμο, κατάφερε να γίνει δικηγόρος, δουλεύει στη μεγαλύτερη νομική φίρμα του Πόρτλαντ και βγάζει περισσότερα απ' όσα είχε ονειρευτεί ποτέ. Ως τη μέρα που μπαίνει στο γραφείο του ο Άαρον Φλιν. Χαρισματικός νομικός, ειδικευμένος στις αγωγές αποζημιώσεων, ο Φλιν μηνύει τη Φαρμακοβιομηχανία Γκέλερ, το μεγαλύτερο πελάτη της εταιρείας του Ντάνιελ, για την παραγωγή ενός φαρμάκου που προκαλεί γενετικές ανωμαλίες. Η κατηγορία δείχνει ανυπόστατη, μέχρι που ο Φλιν εμφανίζει ένα έγγραφο που "καίει" την Γκέλερ -κι όπως ισχυρίζεται, έχει φτάσει στα χέρια του από ένα λάθος του ίδιου του Ντάνιελ... Για να σώσει τη δουλειά του, ο Ντάνιελ αποφασίζει να ερευνήσει μόνος του αν το έγγραφο είναι γνήσιο και πώς βρέθηκε μέσα στους φακέλους της υπόθεσης. Αλλά τα συμφέροντα που διακυβεύονται σ' αυτή τη διαμάχη είναι πολύ μεγαλύτερα απ' ό,τι φαντάζεται. Κι αν κάποιοι θεωρήσουν ότι ο νεαρός δικηγόρος, διχασμένος ανάμεσα στις φιλοδοξίες και τη συνείδησή του αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος, δεν θα διστάσουν να τον βγάλουν από τη μέση -με κάθε τρόπο...
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-450-762-1
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φίλιπ Μάργκολιν υπήρξε διακεκριμένος ποινικολόγος στο Πόρτλαντ από το 1972 ως το 1996, οπότε άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Είχε αναλάβει πολλές εξέχουσες υποθέσεις ανθρωποκτονιών και χειρίστηκε δώδεκα υποθέσεις θανατικής καταδίκης σε όλους τους βαθμούς καταφέρνοντας να σώσει όλους τους πελάτες του από την εκτέλεση.
Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Hearstone", εκδόθηκε το 1978 και ήταν υποψήφιο για το βραβείο Έντγκαρ. "Ο τελευταίος αθώος", το δεύτερο έργο του, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Εντ Χάρις. Το "Χάθηκε, μα δε θα ξεχαστεί", που εκδόθηκε το 1993, σημείωσε πολύ μεγάλη εκδοτική επιτυχία και πρόσφατα μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με τη Μπρουκ Σιλντς και τον Σκοτ Γκλεν στους βασικούς ρόλους. Εξίσου μεγάλη επιτυχία γνώρισαν και τα επόμενα βιβλία του "Όταν πέφτει το σκοτάδι", "Ελεύθερη πτώση" "The Undertaker's Widow", "Ίχνη από αίμα" και "Ένοχη δικαιοσύνη". Επίσης, διηγήματα και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και νομικές επιθεωρήσεις. Το διήγημά του "The Jailhouse Lawyer" επελέγη για την ανθολογία "Οι καλύτερες Αμερικανικές Ιστορίες Μυστηρίου" του 1999. Η "Chicago Tribune" έγραψε γι' αυτόν: "Χρειάζεται αληθινό ταλέντο για να κρατήσεις τον αναγνώστη στην άκρη της καρέκλας ως το τέλος, και ο Μάργκολιν σίγουρα το διαθέτει".
Ζει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον με τη σύζυγό του Ντορίν. Περισσότερες πληροφορίες περιέχονται στην ιστοσελίδα του, www.phillipmargolin.com.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-450-762-1
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο