Product

Έξι μελέτες για τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας

Product

Έξι μικρά ζουζουνάκια

Έξι μήνες στο Βόρειο Ιράκ

Κωδικός:
131280
Description: 

Μέσα στην τσέπη της στολής μάχης που φορούσα, υπήρχε πάντα ένα μικρό χαρτί, μισή σελίδα περίπου. Στην μία του μεριά ήταν γραμμένο το "πάτερ ημών" και στην άλλη το "πιστεύω". Όσες φορές βρισκόμουν κρυμμένος και καλυμμένος κάπου και ο εχθρός πυροβολούσε από παντού και ασταμάτητα, έβγαζα το μικρό χαρτί και διάβαζα τις άγιες προσευχές. Τις είχα γραμμένες πάντα μαζί μου, γιατί σε τέτοιες καταστάσεις ξεχνάς ακόμη και τ' όνομά σου. Το μυαλό σταματάει και όσο και να προσπαθείς, η λογική δε βοηθάει.

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα στην τσέπη της στολής μάχης που φορούσα, υπήρχε πάντα ένα μικρό χαρτί, μισή σελίδα περίπου. Στην μία του μεριά ήταν γραμμένο το "πάτερ ημών" και στην άλλη το "πιστεύω". Όσες φορές βρισκόμουν κρυμμένος και καλυμμένος κάπου και ο εχθρός πυροβολούσε από παντού και ασταμάτητα, έβγαζα το μικρό χαρτί και διάβαζα τις άγιες προσευχές. Τις είχα γραμμένες πάντα μαζί μου, γιατί σε τέτοιες καταστάσεις ξεχνάς ακόμη και τ' όνομά σου. Το μυαλό σταματάει και όσο και να προσπαθείς, η λογική δε βοηθάει. Το μόνο αίσθημα που λειτουργεί, είναι το άγριο ένστικτο της επιβίωσης που τρέφεται ασταμάτητα με το χείμαρρο της αδρεναλίνης... Ο συγγραφέας, περιγράφει την περιπέτειά του ως μέλος της ελληνικής ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Βόρειο Ιράκ το 1992. Πιθανόν να σας εντυπωσιάσει, πιθανόν να σας συγκινήσει, πιθανόν και να σας ανοίξει τα μάτια, σίγουρα όμως θα σας καθηλώσει.
Subtitle: 
Αληθινή μαρτυρία
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6815-00-5
Book pages: 
211
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βασίλης Πέρρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 1985, με την αποφοίτησή του από το λύκειο εισήχθη σε στρατιωτική σχολή της Π.Α., όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα ως αξιωματικός. Το 1995 σπούδασε σε ιδιωτικό κολλέγιο την τέχνη του σχεδίου και της ζωγραφικής και έκτοτε έλαβε μέρος σε πολλές εκθέσεις ομαδικές και ατομικές, σε αρκετές από τις οποίες του απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα και διακρίσεις. Από το 1999 ασχολείται με τη λογοτεχνία, η οποία τον κέρδισε αποκλειστικά τον Μάρτιο του 2011, μετά την παραίτησή του από την πολεμική αεροπορία. Γράφει διηγήματα, αληθινές ιστορίες, μυθιστορήματα, δοκίμια και νουβέλες. Κείμενά του, νουβέλες και μικρά διηγήματα έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Subtitle: 
Αληθινή μαρτυρία
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6815-00-5
Book pages: 
211
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο