Product

Εποπτικό υλικό διδασκαλίας για τη γεωμετρία του δημοτικού

Product

Έπος 1940-1941

Έπος 1940 - 1941, γράμματα απ' το μέτωπο

Κωδικός:
136253
Manufacturer: 
Description: 

[...] Τα κείμενα τα συναντάμε σε επιστολές και δελτάρια, ατελώς ταχυδρομημένα για τους στρατευμένους.
Πέρα όμως από την πρακτική γραφή αυτών των κειμένων, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και αποτελεί πόλο έλξης του αναγνώστη, είναι η ψυχική/συναισθηματική συμπεριφορά τους.
Ο πατριωτισμός προσφέρει αστείρευτα, τα συναισθήματα σε υψηλούς ρυθμούς, παράλληλα με αυτά της αυτοθυσίας και του ηρωισμού. Τις στρατιωτικές επιθέσεις, τους τραυματισμούς, ακόμα και τους σκοτωμούς, τους συναντάμε δίπλα στο τραγούδι, στο χορό, στο "πειράγματα" και τις επευφημίες.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Τα κείμενα τα συναντάμε σε επιστολές και δελτάρια, ατελώς ταχυδρομημένα για τους στρατευμένους. Πέρα όμως από την πρακτική γραφή αυτών των κειμένων, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και αποτελεί πόλο έλξης του αναγνώστη, είναι η ψυχική/συναισθηματική συμπεριφορά τους. Ο πατριωτισμός προσφέρει αστείρευτα, τα συναισθήματα σε υψηλούς ρυθμούς, παράλληλα με αυτά της αυτοθυσίας και του ηρωισμού. Τις στρατιωτικές επιθέσεις, τους τραυματισμούς, ακόμα και τους σκοτωμούς, τους συναντάμε δίπλα στο τραγούδι, στο χορό, στο "πειράγματα" και τις επευφημίες. Η ανάγνωση των "γραμμάτων από το μέτωπο", δεν είναι... λάθρα, αντίθετα πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας και φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης για κάθε πολεμιστή μας, τους αξίζει. Κώστας Φωτίου Οκτώβριος 2008
Subtitle: 
Μια συλλογή πληροφοριών από "πρώτο χέρι"
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-532-039-8
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μια συλλογή πληροφοριών από "πρώτο χέρι"
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-532-039-8
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο