Product

Έχω μήνυμα για σας...

Product

Έχω μία φίλη που είναι βιβλιοπώλης

Έχω μια τρυπίτσα στο δόντι

Κωδικός:
103551
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μήπως πλησιάζει η πρώτη φορά που θα πρέπει να επισκεφτείς τον οδοντίατρο; Μήπως φοβάσαι και δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί μόλις καθίσεις στη... "φοβερή και τρομερή" οδοντιατρική καρέκλα;
Τα περισσότερα μικρά παιδιά φοβούνται την επίσκεψη στον οδοντίατρο όσο κι εσύ. Μέσα από τις πολύχρωμες, εικονογραφημένες σελίδες αυτού του βιβλίου όμως, θα καταλάβεις ότι μια επίσκεψη στον οδοντίατρο όχι μόνο δεν είναι τόσο τρομακτική όσο νομίζεις, αλλά μπορεί να είναι και διασκεδαστική! Θα μάθεις ακόμα πόσο σημαντικό είναι να βουρτσίζεις τα δόντια σου καθημερινά.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μήπως πλησιάζει η πρώτη φορά που θα πρέπει να επισκεφτείς τον οδοντίατρο; Μήπως φοβάσαι και δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί μόλις καθίσεις στη... "φοβερή και τρομερή" οδοντιατρική καρέκλα; Τα περισσότερα μικρά παιδιά φοβούνται την επίσκεψη στον οδοντίατρο όσο κι εσύ. Μέσα από τις πολύχρωμες, εικονογραφημένες σελίδες αυτού του βιβλίου όμως, θα καταλάβεις ότι μια επίσκεψη στον οδοντίατρο όχι μόνο δεν είναι τόσο τρομακτική όσο νομίζεις, αλλά μπορεί να είναι και διασκεδαστική! Θα μάθεις ακόμα πόσο σημαντικό είναι να βουρτσίζεις τα δόντια σου καθημερινά.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-268-Χ
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
20χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-268-Χ
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
20χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο