Product

Όρια νόμιμης λειτουργίας συλλογικών οργάνων σωματείων, συνδικαλιστικών οργανώσεων και συνεταιρισμών

Product

Οριακά και μεταβατικά έργα Ελλήνων πεζογράφων

Όρια που τελειώνεις εσύ και αρχίζω εγώ

Κωδικός:
90762
Αuthor: 
Description: 

"Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες". Τίποτα πιο συχνό από την παραβίαση των ορίων. Ο ψυχαναλυτής σάς προτείνει να πάτε για καφέ... μετά τη συνεδρία. Το αφεντικό σας θέλει να εντρυφήσει σε λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής, ο προϊστάμενος σάς αποχαιρετά δήθεν φιλικά με ένα χτύπημα στα οπίσθια... και ούτω καθεξής!
Βάλτε όρια και προφυλάξτε την πνευματική και τη σωματική σας υγεία. Διαβάστε πραγματικές ιστορίες που διηγούνται τα αρνητικά αποτελέσματα που φέρνει η έλλειψη ορίων. Προστατέψτε τα ατομικά σας όρια και σεβαστείτε και τα όρια των άλλων.

5,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες". Τίποτα πιο συχνό από την παραβίαση των ορίων. Ο ψυχαναλυτής σάς προτείνει να πάτε για καφέ... μετά τη συνεδρία. Το αφεντικό σας θέλει να εντρυφήσει σε λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής, ο προϊστάμενος σάς αποχαιρετά δήθεν φιλικά με ένα χτύπημα στα οπίσθια... και ούτω καθεξής! Βάλτε όρια και προφυλάξτε την πνευματική και τη σωματική σας υγεία. Διαβάστε πραγματικές ιστορίες που διηγούνται τα αρνητικά αποτελέσματα που φέρνει η έλλειψη ορίων. Προστατέψτε τα ατομικά σας όρια και σεβαστείτε και τα όρια των άλλων.
Subtitle: 
Πώς να αναγνωρίζετε και να θέτετε υγιή όρια
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-369-5
Book pages: 
277
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Anne Katherine είναι ιατρική σύμβουλος, συγγραφέας, πανεπιστημιακή καθηγήτρια και ψυχοθεραπεύτρια στο Σιάτλ της πολιτείας της Ουάσιγκτον.
Είναι επίσης ιδρύτρια και διευθύντρια του ιδρύματος "Θεραπεία της Στερημένης Καρδιάς" και μέλος της "Οργάνωσης για την Ψυχική Θεραπεία", ενός προγράμματος που εξειδικεύεται στην αποκατάσταση εξαρτημένων ατόμων.

Subtitle: 
Πώς να αναγνωρίζετε και να θέτετε υγιή όρια
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-369-5
Book pages: 
277
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο