Product

Περιβαλλοντική δημοσιογραφία και επικοινωνία

Product

Μπαμ τρελελέ de deus femmes barb tyrolese de deux femmes

Ό,τι βρεις, δικό σου

Κωδικός:
209796
Product Categories: 
Description: 

1978
Η εμμονή του Μόρις Μπέλαμι με τον διάσημο συγγραφέα Τζον Ρόθστιν είναι τόσο μεγάλη, που δε θα διστάσει να σκοτώσει για ν' αποκτήσει τα πολύτιμα σημειωματάριά του που περιέχουν τουλάχιστον ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

2009
Ο Πιτ Σάουμπερς, ένα αγόρι του οποίου ο πατέρας επέζησε από το μακελειό που προκάλεσε ο διαβόητος Δολοφόνος με τη Μερσέντες, ανακαλύπτει κοντά στο σπίτι του ένα θαμμένο μπαούλο που περιέχει πολλά χρήματα και τα σημειωματάρια του Ρόθστιν.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

1978 Η εμμονή του Μόρις Μπέλαμι με τον διάσημο συγγραφέα Τζον Ρόθστιν είναι τόσο μεγάλη, που δε θα διστάσει να σκοτώσει για ν' αποκτήσει τα πολύτιμα σημειωματάριά του που περιέχουν τουλάχιστον ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα. 2009 Ο Πιτ Σάουμπερς, ένα αγόρι του οποίου ο πατέρας επέζησε από το μακελειό που προκάλεσε ο διαβόητος Δολοφόνος με τη Μερσέντες, ανακαλύπτει κοντά στο σπίτι του ένα θαμμένο μπαούλο που περιέχει πολλά χρήματα και τα σημειωματάρια του Ρόθστιν. 2014 Μετά από τριάντα πέντε χρόνια στη φυλακή, ο Μόρις είναι ελεύθερος. Τώρα ήρθε η ώρα να βρει το θησαυρό του. Και όποιος μπει στο δρόμο του, θα το μετανιώσει. Η ζωή του Πιτ κινδυνεύει. Οι μοναδικοί που μπορούν να τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τη δολοφονική οργή του Μόρις είναι ο πρώην αστυνομικός Μπιλ Χότζες, η Χόλι Γκίμπνι και ο Τζερόμ Ρόμπινσον. Ο Στίβεν Κινγκ επιστρέφει με ένα αγωνιώδες, γρήγορο και αιχμηρό μυθιστόρημα -το δεύτερο της τριλογίας που ξεκίνησε με το "Ο κύριος Μερσέντες"- που θα σας καθηλώσει.
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-507-099-5
Book pages: 
504
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-507-099-5
Book pages: 
504
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο