Product

Όψεις του αρχαίου ελληνικού κόσμου

Product

Όψεις του ελληνικού εθνικισμού στην Κύπρο

Όψεις του ελληνικού διοικητικού προβλήματος

Κωδικός:
85350
Description: 

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται ορισμένα άρθρα μου που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς και με διάφορες ευκαιρίες καθώς και κάποια που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Βασικό κριτήριο επιλογής αποτέλεσε το θέμα που διαπραγματεύονται, η επικαιρότητα ή η διαχρονικότητά του.
Το ενδιαφέρον μου έχει επικεντρωθεί στο "ιστορικό" πρόβλημα που λέγεται Δημόσια Διοίκηση (Δ.Δ.), στο εργασιακό καθεστώς των υπαλλήλων και τα ζητήματα της σταδιοδρομίας τους, στη μάστιγα της ανεργίας, στην κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται ορισμένα άρθρα μου που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς και με διάφορες ευκαιρίες καθώς και κάποια που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Βασικό κριτήριο επιλογής αποτέλεσε το θέμα που διαπραγματεύονται, η επικαιρότητα ή η διαχρονικότητά του. Το ενδιαφέρον μου έχει επικεντρωθεί στο "ιστορικό" πρόβλημα που λέγεται Δημόσια Διοίκηση (Δ.Δ.), στο εργασιακό καθεστώς των υπαλλήλων και τα ζητήματα της σταδιοδρομίας τους, στη μάστιγα της ανεργίας, στην κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος. Η σειρά είναι χρονολογική διότι αποτέλεσαν παρεμβάσεις στην επικαιρότητα και με αφορμή συζητήσεις αντίστοιχων θεμάτων στους κόλπους του συνδικαλιστικού κινήματος (σ.κ.).[...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7389-29-8
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζήσης Καπούλας γεννήθηκε το 1949. Κατάγεται από το Χουμνικό Σερρών. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παιδαγωγικά (ΠΑΤΕΣ), έκανε μεταπτυχιακό κύκλο μαθημάτων Διοικητικού Δικαίου, παρακολούθησε επίσης πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης, εργασιακών σχέσεων, κοινωνιολογίας, Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ.λπ.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις. Από το 1976 εργάζεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης (τ. Βιομηχανίας) και σήμερα είναι Διευθυντής.
Ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα από τα πρώτα βήματα της υπαλληλικής του σταδιοδρομίας. Διετέλεσε Αν. Γεν. Γραμματέας της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, καθώς και μέλος του προεδρείου της Ευρωπαϊκής Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Δημοσίων Υπηρεσιών. Εκπροσώπησε την ΑΔΕΔΥ σε πολλά διεθνή συνέδρια, στο Διεθνές Γραφείο Εργασίας, ομάδες εργασίας και Φόρουμ.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Δημόσιας Διοίκησης. Δημοσίευσε σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο διάφορα άρθρα για δημοσιοϋπαλληλικά και κοινωνικά θέματα. Έχει εκδώσει το βιβλίο με τίτλο " Όψεις του Ελληνικού Διοικητικού Προβλήματος" (Ειδ. Εκδοτική ΑΕΒΕ, 1988).

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7389-29-8
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο