Product

Ώρα για πάρτι, Άλφονς!

Product

Ώρα για πάρτυ

Ώρα για πάρτι!

Κωδικός:
128362
Description: 

Βιβλίο αφιερωμένο στις μητέρες που με κέφι επιθυμούν να διοργανώσουν στο σπίτι τους ένα πάρτι με πρωτότυπα μεζεδάκια και θεαματικά γλυκίσματα για τους πρωταγωνιστές της ζωής τους, τα παιδιά.

Επιλέξτε συνταγές που προτείνουν η Σοφία Σκούρα και οι συνεργάτες της. Ετοιμάστε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο στο παιδί σας και στους μικρούς φίλους του, μια γιορτή κεφάτη, που θα έχει την ανάγλυφη σφραγίδα της φροντίδας σας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βιβλίο αφιερωμένο στις μητέρες που με κέφι επιθυμούν να διοργανώσουν στο σπίτι τους ένα πάρτι με πρωτότυπα μεζεδάκια και θεαματικά γλυκίσματα για τους πρωταγωνιστές της ζωής τους, τα παιδιά. Επιλέξτε συνταγές που προτείνουν η Σοφία Σκούρα και οι συνεργάτες της. Ετοιμάστε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο στο παιδί σας και στους μικρούς φίλους του, μια γιορτή κεφάτη, που θα έχει την ανάγλυφη σφραγίδα της φροντίδας σας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-280-Χ
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σοφία Σκούρα υπήρξε ιδρύτρια της Οικοκυρικής Σχολής Ρόδου, και στη συνέχεια, επί σειρά ετών, καθηγήτρια oικιακής oικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-280-Χ
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο