Product

Ώρα για πειρατικά πάρτι!

Product

Ώρα για πρωτάθλημα!

Ώρα για προσευχή

Κωδικός:
66069
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο John Mulinde ήρθε στην Ευρώπη με το φορτίο ενός μηνύματος από τον Θεό. Έπειτα από μια αποκαλυπτική όραση που του έδωσε, ο Θεός τον έστειλε για να κηρύξει ένα ξεσηκωμό προσευχής για όλους τους χριστιανούς της Ευρώπης, επειδή το βαρύ σύννεφο της κρίσης του Θεού έχει ήδη καλύψει αυτή την ήπειρο. Ό,τι κήρυξε στην Γερμανία, στη Γαλλία και αλλού, ισχύει ακριβώς το ίδιο και για μας εδώ στην Ελλάδα. Το σύννεφο της κρίσης καλύπτει και το δικό μας χώρο. Μια ματιά στα γεγονότα που επισπεύδουν αρκεί για να καταλάβουμε την κρισιμότητα των ημερών που ζούμε.

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο John Mulinde ήρθε στην Ευρώπη με το φορτίο ενός μηνύματος από τον Θεό. Έπειτα από μια αποκαλυπτική όραση που του έδωσε, ο Θεός τον έστειλε για να κηρύξει ένα ξεσηκωμό προσευχής για όλους τους χριστιανούς της Ευρώπης, επειδή το βαρύ σύννεφο της κρίσης του Θεού έχει ήδη καλύψει αυτή την ήπειρο. Ό,τι κήρυξε στην Γερμανία, στη Γαλλία και αλλού, ισχύει ακριβώς το ίδιο και για μας εδώ στην Ελλάδα. Το σύννεφο της κρίσης καλύπτει και το δικό μας χώρο. Μια ματιά στα γεγονότα που επισπεύδουν αρκεί για να καταλάβουμε την κρισιμότητα των ημερών που ζούμε. Επειδή ο δίκαιος Θεός πονά για την τραγωδία που θα επακολουθήσει σαν δίκαιος θερισμός της αποστασίας και της αμαρτωλής σποράς τόσων δεκαετιών, κι επειδή η καρδιά Του χτυπά για τη σωτηρία του κάθε ανθρώπου, μας καλεί να σταθούμε στο χάλασμα, με μεσιτική προσευχή για το λαό μας και για όλη την Ευρώπη. [...]
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7831-41-1
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O John Mulinde είναι πάστορας και διευθυντής της World Trumpet Mission στην Καμπάλα της Ουγκάντα. Ο Θεός του ανέθεσε να ξεσηκώσει τους χριστιανούς της Ουγκάντα σε προσευχή, να τους διδάξει και να οργανώσει ένα δίχτυ προσευχής σε όλη τη χώρα. Εκτός από αυτό έχει κληθεί και σε μια παγκόσμια διακονία με κύρια σημεία τη συμφιλίωση και την προσευχή. Πόθος του είναι να προωθήσει και να ενισχύει την προσευχή μέσα στα διάφορα έθνη, ώστε να εκπληρωθεί η πνευματική αποστολή της κάθε χώρας.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7831-41-1
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο