Product

Αγγλική γραμματική

Product

Αγγλική γραμματική στα ελληνικά

Αγγλική γραμματική σε πίνακες

Κωδικός:
163635
Description: 

Η "Αγγλική γραμματική σε πίνακες" παρουσιάζει σύντομα και περιεκτικά τη βασική γραμματική της αγγλικής γλώσσας. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και σε αρχάριους σπουδαστές της αγγλικής γλώσσας που μιλούν ελληνικά και γι' αυτό οι κανόνες και οι επεξηγήσεις δίνονται στην ελληνική γλώσσα, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί εύκολα να τους κατανοήσει.

Η μεθοδολογία αυτή στηρίζεται στην επικρατούσα σήμερα θεωρία για τη διδακτική ξένων γλωσσών, σύμφωνα με την οποία την ξένη γλώσσα τη μαθαίνουμε σε συσχετισμό με τη μητρική μας γλώσσα καθώς και τις άλλες γλώσσες που γνωρίζουμε.

13,05 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η "Αγγλική γραμματική σε πίνακες" παρουσιάζει σύντομα και περιεκτικά τη βασική γραμματική της αγγλικής γλώσσας. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και σε αρχάριους σπουδαστές της αγγλικής γλώσσας που μιλούν ελληνικά και γι' αυτό οι κανόνες και οι επεξηγήσεις δίνονται στην ελληνική γλώσσα, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί εύκολα να τους κατανοήσει. Η μεθοδολογία αυτή στηρίζεται στην επικρατούσα σήμερα θεωρία για τη διδακτική ξένων γλωσσών, σύμφωνα με την οποία την ξένη γλώσσα τη μαθαίνουμε σε συσχετισμό με τη μητρική μας γλώσσα καθώς και τις άλλες γλώσσες που γνωρίζουμε.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-3575-0
Book pages: 
33
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-3575-0
Book pages: 
33
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές