Product

Αγιογραφικά κείμενα

Product

Αγιοδρόμιον

Αγιογράφος. Συντηρητής έργων τέχνης

Κωδικός:
90365
Description: 

Το παρόν δοκίμιο επιχειρεί να προβληματίσει τον ενδιαφερόμενο σχετικά με την βαθύτερη ουσία των δύο αυτών επαγγελμάτων. Ποιος είναι ο αγιογράφος ή ο συντηρητής; Αρκεί μια διετής ή τετραετής κατάρτιση για τον τίτλο αυτό;
Ο συγγραφέας μέσα από την προσωπική του εμπειρία με τους δύο αυτούς χώρους προσπαθεί να ορίσει την ταυτότητα αυτών των επαγγελμάτων έχοντας την συνείδηση, ότι τελικός ορισμός δεν μπορεί ποτέ να δοθεί, όσο υπάρχει ο άνθρωπος.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν δοκίμιο επιχειρεί να προβληματίσει τον ενδιαφερόμενο σχετικά με την βαθύτερη ουσία των δύο αυτών επαγγελμάτων. Ποιος είναι ο αγιογράφος ή ο συντηρητής; Αρκεί μια διετής ή τετραετής κατάρτιση για τον τίτλο αυτό; Ο συγγραφέας μέσα από την προσωπική του εμπειρία με τους δύο αυτούς χώρους προσπαθεί να ορίσει την ταυτότητα αυτών των επαγγελμάτων έχοντας την συνείδηση, ότι τελικός ορισμός δεν μπορεί ποτέ να δοθεί, όσο υπάρχει ο άνθρωπος.
Publications Date: 
1999
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σπύρος Μαρίνης σπούδασε φιλοσοφία της Τέχνης στη σχολή Ανωτάτων Σπουδών του Παρισιού. Φοίτησε επίσης στο Θεολογικό Ινστιτούτο του Αγίου Σεργίου στο Παρίσι και στη συνέχεια ασχολήθηκε με σπουδές συντήρησης έργων τέχνης στην Ελλάδα.
Εργάζεται ως συντηρητής φορητών εικόνων, ενώ παράλληλα κάνει μεταφράσεις από τη γαλλική γλώσσα και συγγράφει δοκίμια σχετικά με την εικόνα.

Publications Date: 
1999
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο