Product

Αγωγές και αιτήσεις αστικού δικαίου

Product

Αγωγή αγάπης και ελευθερίας

Αγωγή αγάπης και ελευθερίας

Κωδικός:
108768
Description: 

Η παρούσα μελέτη που αναφέρεται στους εφήβους, δεν έχει σκοπό να αλλάξει τις μεθόδους αγωγής των οικογενειών που έχουν επιτύχει στο έργο τους και ανέδειξαν λαμπρά παιδιά. Δυστυχώς όμως οι οικογένειες αυτές δεν είναι πολλές. Οι περισσότεροι Έλληνες γονείς και αρκετοί εκπαιδευτικοί έχουν μεγάλη άγνοια των προβλημάτων της αγωγής των σημερινών εφήβων και γι' αυτό σε πολλά σπίτια και σχολεία δεν βασιλεύει η ειρήνη και η χαρά.

9,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η παρούσα μελέτη που αναφέρεται στους εφήβους, δεν έχει σκοπό να αλλάξει τις μεθόδους αγωγής των οικογενειών που έχουν επιτύχει στο έργο τους και ανέδειξαν λαμπρά παιδιά. Δυστυχώς όμως οι οικογένειες αυτές δεν είναι πολλές. Οι περισσότεροι Έλληνες γονείς και αρκετοί εκπαιδευτικοί έχουν μεγάλη άγνοια των προβλημάτων της αγωγής των σημερινών εφήβων και γι' αυτό σε πολλά σπίτια και σχολεία δεν βασιλεύει η ειρήνη και η χαρά. [...] Η παρούσα μελέτη προσπαθεί να βρει και να καταγράψει το μέτρο, τη χρυσή γραμμή με τη βοήθεια των επιστημών της αγωγής, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο γράφων σε δύο χώρες της Ευρώπης, κυρίως όμως με τη βοήθεια των μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας, που διέθεταν μαζί με τη σοφία και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Subtitle: 
Δοκίμιον παιδαγωγικής ανθρωπολογίας
Publications Date: 
2006
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βασίλειος Δ. Χαρώνης σπούδασε Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Επιστήμες της Αγωγής (με δύο υποτροφίες) στα Πανεπιστήμια Lyon και Γενεύης. Υπηρέτησε σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος (πλην της Θράκης) ως καθηγητής, Γυμνασιάρχης, Δ/ντης Λυκείου, Γενικός Επιθεωρητής Μ.Ε. και Επόπτης (Γενικός Διευθυντής) μέσης Εκπαιδεύσεως.
Έχει γράψει βιβλία και πραγματείες καθώς και άρθρα θεολογικού και κυρίως παιδαγωγικού περιεχομένου. Είναι έγγαμος και πολύτεκνος...

Subtitle: 
Δοκίμιον παιδαγωγικής ανθρωπολογίας
Publications Date: 
2006
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο