Product

Αγωγή ελευθερίας

Product

Αγωγή και εκπαίδευση των αρχαίων Μακεδόνων

Αγωγή και εκπαίδευση της πρώιμης παιδικής ηλικίας στην Ευρώπη

Κωδικός:
1115
Manufacturer: 
Description: 

[...] Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται η ανάλυση και ερμηνεία των διαδικασιών συγκρότησης της κρατικής παρέμβασης στο χώρο των υπηρεσιών αγωγής και εκπαίδευσης της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Η συγκριτική προσέγγιση των πολιτικών που ασκούνται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει ως στόχο να διερευνήσει ορισμένα ουσιώδη εκπαιδευτικά κοινωνικά προβλήματα που εκφράζονται στο χώρο της εκπαίδευσης της πρώιμης ηλικίας.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται η ανάλυση και ερμηνεία των διαδικασιών συγκρότησης της κρατικής παρέμβασης στο χώρο των υπηρεσιών αγωγής και εκπαίδευσης της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Η συγκριτική προσέγγιση των πολιτικών που ασκούνται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει ως στόχο να διερευνήσει ορισμένα ουσιώδη εκπαιδευτικά κοινωνικά προβλήματα που εκφράζονται στο χώρο της εκπαίδευσης της πρώιμης ηλικίας. Ο ελλειμματικός χαρακτήρας των πολιτικών και η αδυναμία κάλυψης των κοινωνικών αναγκών, η διχοτομία των υπηρεσιών προσχολικής εκπαίδευσης και οι διαδικασίες επαγγελματοποίησης αποτελούν ορισμένα από τα βασικότερα προβλήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική πολιτική. [...]
Subtitle: 
Συγκριτική προσέγγιση
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-310-232-6
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Εύη Ζαμπέτα σπούδασε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με αντικείμενο την εκπαιδευτική πολιτική. Σήμερα είναι επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει τα βιβλία "Η εκπαιδευτική πολιτική στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (1974-1989)", Θεμέλιο, 1994 και "Αγωγή και εκπαίδευση της πρώιμης παιδικής ηλικίας στην Ευρώπη", Θεμέλιο, 1998. Έχει επίσης δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα σε συλλογικούς τόμους και περιοδικά στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Subtitle: 
Συγκριτική προσέγγιση
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-310-232-6
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο