Product

Αειφορική διαχείριση εδαφικών πόρων και αποβλήτων

Product

Αειφόρος τουριστική ανάπτυξη

Αειφορική ηγεσία σε σχολικές μονάδες

Κωδικός:
203992
Description: 

Το βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, στελέχη της εκπαίδευσης, φοιτητές και μελετητές θεμάτων οργάνωσης και διοίκησης της εκπαίδευσης και εκπαιδευτικής ηγεσίας.
Σκοπός του είναι να αποτελέσει την απαρχή για ανάληψη συναφών ερευνητικών εγχειρημάτων και την ανάπτυξη ενός πλαισίου διαλόγου, προβληματισμού και επιχειρημάτων σε μια διαφορετική και πολλά υποσχόμενη προσέγγιση της ηγεσίας στην εκπαίδευση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, στελέχη της εκπαίδευσης, φοιτητές και μελετητές θεμάτων οργάνωσης και διοίκησης της εκπαίδευσης και εκπαιδευτικής ηγεσίας. Σκοπός του είναι να αποτελέσει την απαρχή για ανάληψη συναφών ερευνητικών εγχειρημάτων και την ανάπτυξη ενός πλαισίου διαλόγου, προβληματισμού και επιχειρημάτων σε μια διαφορετική και πολλά υποσχόμενη προσέγγιση της ηγεσίας στην εκπαίδευση. Παρατίθενται θεωρητικές προσεγγίσεις των εννοιών της αειφορικής ανάπτυξης και της αειφορικής ηγεσίας. Ταυτόχρονα, οι συγγραφείς επιδόθηκαν σε εμπειρική έρευνα επί του θέματος. Πιο συγκεκριμένα, τα αντίστοιχα κεφάλαια αφορούν σε τρεις διαφορετικές έρευνες που παρουσιάστηκαν σε συνέδρια και εκδόθηκαν σε αντίστοιχα πρακτικά.
Subtitle: 
Θεωρητικές προσεγγίσεις και εμπειρική έρευνα
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81935-3-2
Book pages: 
138
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Subtitle: 
Θεωρητικές προσεγγίσεις και εμπειρική έρευνα
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81935-3-2
Book pages: 
138
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη