Product

Αιματηρή εκδίκηση στην κακόφημη συνοικία

Product

Αιματοβαμμένη πολιτεία

Αιμάτινος αετός

Κωδικός:
104167
Αuthor: 
Description: 

[...] Στο πρώτο του μυθιστόρημα, ο Κρεγκ Ράσελ μάς συστήνει ένα νέο διώκτη του εγκλήματος, τον αστυνομικό διευθυντή Γιαν Φάμπελ -μισό Σκοτσέζο, μισό Γερμανό- έναν άνθρωπο καλλιεργημένο, με συνείδηση και φαντασία.
Επίσης, κεντρικό ρόλο στην πλούσια πλοκή της ιστορίας του διαδραματίζει η πόλη του Αμβούργου -μια πόλη σκιών και αντιθέσεων, όπου η παλιά Γερμανία συναντάται συνεχώς με την καινούρια, και οι συμμορίες Ουκρανών και Τούρκων μαφιόζων μάχονται για την πρωτοκαθεδρία.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

[...] Στο πρώτο του μυθιστόρημα, ο Κρεγκ Ράσελ μάς συστήνει ένα νέο διώκτη του εγκλήματος, τον αστυνομικό διευθυντή Γιαν Φάμπελ -μισό Σκοτσέζο, μισό Γερμανό- έναν άνθρωπο καλλιεργημένο, με συνείδηση και φαντασία. Επίσης, κεντρικό ρόλο στην πλούσια πλοκή της ιστορίας του διαδραματίζει η πόλη του Αμβούργου -μια πόλη σκιών και αντιθέσεων, όπου η παλιά Γερμανία συναντάται συνεχώς με την καινούρια, και οι συμμορίες Ουκρανών και Τούρκων μαφιόζων μάχονται για την πρωτοκαθεδρία. Στον "Αιμάτινο αετό", ένα από τα πιο πολυδιάστατα και συνταρακτικά θρίλερ των τελευταίων ετών, οι αγωνιώδεις προσπάθειες του Φάμπελ να λύσει την υπόθεση προτού ανακαλυφθούν περισσότερα θύματα, σταδιακά φέρνουν στο φως τη μία δολοφονία μετά την άλλη. Πώς όμως να εντοπίσει ένα δολοφόνο που δεν αφήνει κανένα ίχνος, που τα θύματά του μοιάζουν σκοπίμως τυχαία και τα κίνητρά του φτάνουν πολύ πιο πέρα από την απληστία και τη λαγνεία, ως τα σκοτεινότερα βάθη της ανθρώπινης ψυχής;
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-851-2
Book pages: 
445
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κρεγκ Ράσελ γεννήθηκε το 1956 στο Φάιφ της Σκοτίας. Υπηρέτησε στην Αστυνομία και στη συνέχεια εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης ως κειμενογράφος και διευθυντής δημιουργικού. Είναι γνώστης της γερμανικής γλώσσας και έχει ασχοληθεί σε βάθος με την ιστορία και την κοινωνική δομή της μεταπολεμικής Γερμανίας. Με τη συγγραφή ασχολείται τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Το 2007 η αστυνομία και ο υπουργός εσωτερικών της κυβέρνησης του Αμβούργου του απένειμαν τον Αστυνομικό Αστέρα, μια ιδιαίτερα υψηλή τιμητική διάκριση. Ήταν επίσης ανάμεσα στους φιναλίστ για το "Duncan Lawrie Dagger" της Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου, το σπουδαιότερο βραβείο του είδους στον κόσμο, καθώς επίσης και για το "SNCF Prix Polar" στη Γαλλία. Το 2008 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο "Dagger in the Library" της Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου. Ο Κρεγκ Ράσελ ζει στο Πέρθσιρ της Σκοτίας με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-851-2
Book pages: 
445
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο