Product

Αισθητική φροντίδα πριν και μετά την πλαστική χειρουργική

Product

Αισθητική χειρουργική με Laser

Αισθητική χειρουργική

Κωδικός:
8547
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο μύθος της απόλυτης ομορφιάς είναι διαχρονικός· από τους αρχαιότερους χρόνους μέχρι τις ημέρες μας υποδηλώνει το όνειρο της ταύτισης με το ιδεώδες.
Γεννημένη από την επανορθωτική χειρουργική, η αισθητική χειρουργική διαθέτει σήμερα πολύπλοκες τεχνικές, ικανές να κάνουν πραγματικότητα αυτόν τον μύθο.

5,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο μύθος της απόλυτης ομορφιάς είναι διαχρονικός· από τους αρχαιότερους χρόνους μέχρι τις ημέρες μας υποδηλώνει το όνειρο της ταύτισης με το ιδεώδες. Γεννημένη από την επανορθωτική χειρουργική, η αισθητική χειρουργική διαθέτει σήμερα πολύπλοκες τεχνικές, ικανές να κάνουν πραγματικότητα αυτόν τον μύθο. Για τον Vladimir Mitz, εξαίρετο πλαστικό χειρουργό σε αρκετές κλινικές στο Παρίσι, η αναζήτηση "περισσότερης" ομορφιάς επεκτείνεται σταδιακά στο πεδίο της γενικής χειρουργικής. Η ασθένεια δεν πρέπει ν' αφήνει ίχνη. Η ομορφιά που επιτυγχάνεται πρέπει να είναι φυσική.
Subtitle: 
Μια ανάπτυξη για κατανόηση: Μια μελέτη για στοχασμό
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7122-40-2
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βλαδιμίρ Μιτζ είναι μέλος της χειρουργικής Ακαδημίας, ασκεί την πλαστική, επανορθωτική και αισθητική χειρουργική από το 1973. Υπό τη διεύθυνση του καθηγητού Ρεϊμόν Βιλαίν, συνέβαλε, από το 1972, στην ανάπτυξη του ιδρύματος χέρι-SOS. Έχει πολλές εργασίες στο ενεργητικό του πάνω στην ανατομία του προσώπου και έχει περιγράψει το επιφανειακό μυο-απονευρωτικό σύστημα του προσώπου (SMAS) που επέτρεψε την ολοκληρωτική ανανέωση της τεχνικής του λίφτινγκ.

Subtitle: 
Μια ανάπτυξη για κατανόηση: Μια μελέτη για στοχασμό
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7122-40-2
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο