Product

Ακτινογραφία θώρακα

Product

Ακτινογραφία του θώρακα

Ακτινογραφία θώρακα

Κωδικός:
166188
Description: 

"Ένα εξαιρετικό και εύχρηστο βιβλίο αναφοράς για τη διαγνωστική ανάλυση της ακτινογραφίας θώρακα".

Πολυάριθμοι πίνακες που περιέχουν ευρήματα, διάγνωση, διαφορική διάγνωση καθώς και σημαντικές κλινικές πληροφορίες, ιδανικοί για γρήγορη ανασκόπηση.

Περισσότερες από 400 αντιπροσωπευτικές ακτινογραφίες και σχηματοποιημένα διαγράμματα κατευθύνουν τον αναγνώστη προς τις πιθανότερες διαγνώσεις.

66,98 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Ένα εξαιρετικό και εύχρηστο βιβλίο αναφοράς για τη διαγνωστική ανάλυση της ακτινογραφίας θώρακα". Πολυάριθμοι πίνακες που περιέχουν ευρήματα, διάγνωση, διαφορική διάγνωση καθώς και σημαντικές κλινικές πληροφορίες, ιδανικοί για γρήγορη ανασκόπηση. Περισσότερες από 400 αντιπροσωπευτικές ακτινογραφίες και σχηματοποιημένα διαγράμματα κατευθύνουν τον αναγνώστη προς τις πιθανότερες διαγνώσεις. Η νέα έκδοση του βιβλίου "Ακτινογραφία Θώρακα" είναι ένα εξαιρετικό και εύχρηστο βιβλίο αναφοράς στον τομέα της διαγνωστικής απεικόνισης και αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τους ακτινολόγους και τους ειδικούς πνευμονολόγους και για κάθε ιατρό που ασχολείται με την ερμηνεία της απλής ακτινογραφίας θώρακα. Περιεχόμενα: 1. Διάταση Καρδιάς 2. Διερεύνηση Μεσαυλίου και των Πνευμονικών Πυλών 3. Υπεζωκότας και Διάφραγμα 4. Ενδοθωρακικές Επασβεστώσεις 5. Κυψελιδικές Διηθήσεις και Ατελεκτασία 6. Διάμεση Πνευμονική Νόσος 7. Πνευμονικό Οίδημα και Συμμετρικές Αμφοτερόπλευρες Διηθήσεις 8. Πνευμονικά Οζίδια και Συμπαγείς Βλάβες 9. Πνευμονικές Σπηλαιώδεις και Κυστικές Βλάβες 10.Υπερδιαφανής Πνεύμονας.
Subtitle: 
Διαφορική διάγνωση στη συμβατική ακτινολογία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7461-62-2
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Διαφορική διάγνωση στη συμβατική ακτινολογία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7461-62-2
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα