Product

Ακτινοδιαγνωστική του μαστού

Product

Ακτινοθεραπευτική ογκολογία

Ακτινοθεραπεία

Κωδικός:
118436
Description: 

Με τη Β΄ έκδοση του βιβλίου "Ακτονοθεραπεία" παρουσιάζεται με απλό αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο η σύγχρονη γνώση και οι εφαρμογές της θεραπείας αυτής. Μετά από μια σύντομη αναδρομή στις ιστορικές αρχές της ακτινοθεραπείας, περιγράφονται:
- Οι βασικές αρχές
- Τα είδη της ακτινοθεραπευτικής αγωγής
- Οι εξελιγμένες τεχνικές και οι ειδικές μορφές
- Οι παρενέργειες.
Εκτεταμένη αναφορά γίνεται στα μέτρα ακτινοπροστασίας τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού στους χώρους εργασίας, εξετάζοντας τρεις βασικούς παράγοντες:
- Το χρόνο

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τη Β΄ έκδοση του βιβλίου "Ακτονοθεραπεία" παρουσιάζεται με απλό αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο η σύγχρονη γνώση και οι εφαρμογές της θεραπείας αυτής. Μετά από μια σύντομη αναδρομή στις ιστορικές αρχές της ακτινοθεραπείας, περιγράφονται: - Οι βασικές αρχές - Τα είδη της ακτινοθεραπευτικής αγωγής - Οι εξελιγμένες τεχνικές και οι ειδικές μορφές - Οι παρενέργειες. Εκτεταμένη αναφορά γίνεται στα μέτρα ακτινοπροστασίας τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού στους χώρους εργασίας, εξετάζοντας τρεις βασικούς παράγοντες: - Το χρόνο - Την απόσταση και - Τη θωράκιση. Γίνεται ειδική αναφορά στην Τηλεθεραπεία, τη Βραχυθεραπεία και τη Ραδιοϊσοτοπική θεραπεία. Ακόμη περιγράφονται οι συνηθέστερες επιπτώσεις της ακτινοθεραπείας και οι ενδεδειγμένες μέθοδοι αντιμετώπισης τους. Το βιβλίο διαπνέεται από πνεύμα ανθρωπιστικής φροντίδας του ακτινοθεραπευτικού ασθενούς στο πλαίσιο της Ολιστικής αντιμετώπισης των αρρώστων, ώστε να κατευθύνει στην επίτευξη της επιθυμητής έκβασης με την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας. Το κείμενο τεκμηριώνεται με τη σύγχρονη διεθνή βιβλιογραφία της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής, ενώ πλαισιώνεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Απευθύνεται σε λειτουργούς της Υγείας και ιδιαίτερα του Ογκολογικού τομέα, επιχειρώντας να κατευθύνει σε αποτελεσματική και ασφαλή εφαρμογή των σύγχρονων, ισχυρών ακτινοθεραπευτικών μεθόδων.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-452-015-6
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-452-015-6
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο