Product

Αλέξανδρος ο μέγιστος των Ελλήνων

Product

Αλέξανδρος ο παμμέγιστος

Αλέξανδρος ο μέγιστος των Ελλήνων

Κωδικός:
104290
Manufacturer: 
Description: 

...Ο Αλέξανδρος αφάνισε την κυρίως Ελλάδα καταλύοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς!!! Οι ιστορικοί πλαστογραφώντας τα γεγονότα ωραιοποιούν την υποδούλωση με το παρανοϊκό επιχείρημα ότι ο Αλέξανδρος οραματιζόταν την συναδέλφωση όλων των λαών της οικουμένης. Η Ελλάδα τελούσε υπό κατοχή, μια τραγική και φρικώδης περίοδος της ελληνικής ιστορίας και οι "άθλοι" του Αλεξάνδρου αποτελούν διαστρέβλωση, πρόσχημα αφού ο μονάρχης διακρίθηκε για τη βαναυσότητα και την εξαχρείωσή του και ήταν εχθρός του Ελληνισμού θανάσιμος όπως και ο... Ξέρξης.

15,02 €

Availability: 
Available

...Ο Αλέξανδρος αφάνισε την κυρίως Ελλάδα καταλύοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς!!! Οι ιστορικοί πλαστογραφώντας τα γεγονότα ωραιοποιούν την υποδούλωση με το παρανοϊκό επιχείρημα ότι ο Αλέξανδρος οραματιζόταν την συναδέλφωση όλων των λαών της οικουμένης. Η Ελλάδα τελούσε υπό κατοχή, μια τραγική και φρικώδης περίοδος της ελληνικής ιστορίας και οι "άθλοι" του Αλεξάνδρου αποτελούν διαστρέβλωση, πρόσχημα αφού ο μονάρχης διακρίθηκε για τη βαναυσότητα και την εξαχρείωσή του και ήταν εχθρός του Ελληνισμού θανάσιμος όπως και ο... Ξέρξης. Με τον Αλέξανδρο έσβησε η Ελλάδα (!), καταποντίσθηκε ο πολιτισμός και άνοιξε η αυλαία των φρικαλεοτήτων... Έσβησε η Ελλάδα!!! Οι Ιστοριογράφοι τον προσονομάζουν Μέγα. Λησμονούν ότι υπήρξε το πιο μισητό πρόσωπο για τον ελληνισμό, ενώ ανάμεσα στους Έλληνες και τους "βάρβαρους" υπήρχε κάποιος κίναιδος, βδελυρός ή αδιάντροπος έσπευδε στην αυλή των Μακεδόνων βασιλέων!!! Αποσπάσματα "νεοέλληνος" συγγραφέα για τον Αλέξανδρο τον Μέγιστο των Ελλήνων. Πόσο μικροί, ανόητοι και μικρόψυχοι είναι κάποιοι "βιαστές" και διαστρεβλωτές της ιστορίας....
Book ISBN: 
960-8184-00-2
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κυριάκος Βελόπουλος γεννήθηκε στις 24-10-1965 στην Γερμανία. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια προσφύγων. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Δενδροποτάμου εγγράφεται σε Σχολή Δημοσιογραφίας, τα μαθήματα της οποίας παρακολουθεί ως υπότροφος. Είναι έφεδρος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στην ηπειρωτική χώρα. Είναι μέλος της Ακαδημίας της Ελληνικής γλώσσας στη Γερμανία και της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, εργάσθηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, στους τηλεοπτικούς σταθμούς "Θεσσαλονίκη" και "Ερμής", όπου παρουσίαζε την εκπομπή "Η Βουλή των Πολιτών", καθώς και στην τηλεόραση "Εγνατία" την εκπομπή "Βουλή", και την εκπομπή "Ελληνόραμα" στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με χαρακτηριστικό την ομολογουμένως μεγάλη τηλεθέαση. Εκτός από την ανελλιπή αναφορά σε επίκαιρα γεγονότα, το προσφιλές θέμα είναι ο σχολιασμός των Εθνικών ζητημάτων και η ανάπτυξη δραστηριότητος για την ενίσχυση των δεσμών του ομογενειακού Ελληνισμού με τη Μητέρα Ελλάδα.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του καταγράφονται:
- Η συγκέντρωση 18.000 Θεσσαλονικέων στην πλατεία Αριστοτέλους με σκοπό τη διαμαρτυρία για την απότροπή της ονομασίας των Σκοπίων με πρώτο ή δεύτερο συνθετικό το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
- Η επίσκεψη στους Έλληνες στην Κάτω Ιταλία και Σικελία (Μεγάλη Ελλάδα), το Πάσχα του 1996.
- Επίσης, με συντονισμένες ενέργειες πέτυχε -μέσω της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης- την φιλοξενία 30 παιδιών Ελληνικής καταγωγής από την Κ. Ιταλία στην κατασκήνωση "Κοινωνικής πρόνοιας" της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής.
- Με προσωπικές του ενέργειες συγκεντρώθηκε σημαντικό προϊόν βοήθειας προς τους αναξιοπαθούντες αδελφούς Ελληνοποντίους της Κομοτηνής και των Σαππών, καθώς επίσης και στους Έλληνες Σαρακατσάνους της Ανατολικής Ρωμυλίας.
- Οργάνωσε "Οδοιπορικά" στους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας, Πέλλας και Λευκαδίων εν είδει προσκυνήματος στην κοιτίδα των Αρχαίων Μακεδόνων.
Ακόμη, πραγματοποίησε ομιλίες σε σχολεία και συλλόγους σχετικές με την Ιστορία της Μακεδονίας και τους αγώνες των παλικαριών της ενάντια σε κάθε απειλή.
- Έγραψε τα ιστορικού περιεχομένου πονήματα "Μακεδονία και Ύβρεις", "Αυτοί είναι οι Τούρκοι", "Αλέξανδρος, ο Μέγιστος των Ελλήνων", "Η Ελλάδα αιμορραγεί" και "Αριστοτέλους: Αθηναίων Πολιτεία", "Παγκοσμιοποίηση", "Θάνατος του έθνους", "Ελλήνων μυστικά", Περί Ελλήνων αγωγή", "Ελλήνων προϊστορία", "Οι σαρκοφάγοι της Δημοκρατίας".
Είναι συνιδρυτής του Ελληνοκεντρικού συλλόγου "Δίαυλος Ελλήνων". Η ανάμιξή του στην πολιτική για πρώτη φορά ήταν το 2004 στις εθνικές εκλογές του 2004 όταν έλαβε μέρος στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. και έλαβε 5.700 ψήφους σε σύνολο 7.200! Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος νομάρχης Πέλλας και έλαβε 7.903 ψήφους και ποσοστό 7,3%, ενώ το 2007 εκλέγεται βουλευτής στην Β΄ Θεσσαλονίκης με 6.130 ψήφους σε σύνολο 11.200.

Book ISBN: 
960-8184-00-2
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο