Product

Αμερικανικό ειδύλλιο

Product

Αμερικάνικο καθαρτήριο

Αμερικανικό είδωλο

Κωδικός:
33746
Αuthor: 
Description: 

Όταν η Κέιτ Χέιγουντ ανακηρύσσεται "Η Γυναίκα της Χρονιάς", ξέρει πως έφτασε επιτέλους στην κορυφή. Ξεκινώντας από το μηδέν, έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία βιβλίων μπεστ σέλερ, ένα βραβευμένο περιοδικό κι ένα τηλεοπτικό σόου πρώτο σε τηλεθέαση.
Είναι το πρότυπο εκατομμυρίων γυναικών σ' όλο τον κόσμο. Είναι το Αμερικανικό Είδωλο.Κι όμως, υπάρχει κάτι στη ζωή της που δεν είναι τόσο τέλειο όσο δείχνει. Για να πετύχει, χρειάστηκε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά της. Και τώρα πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο χρόνο.

4,49 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν η Κέιτ Χέιγουντ ανακηρύσσεται "Η Γυναίκα της Χρονιάς", ξέρει πως έφτασε επιτέλους στην κορυφή. Ξεκινώντας από το μηδέν, έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία βιβλίων μπεστ σέλερ, ένα βραβευμένο περιοδικό κι ένα τηλεοπτικό σόου πρώτο σε τηλεθέαση. Είναι το πρότυπο εκατομμυρίων γυναικών σ' όλο τον κόσμο. Είναι το Αμερικανικό Είδωλο.Κι όμως, υπάρχει κάτι στη ζωή της που δεν είναι τόσο τέλειο όσο δείχνει. Για να πετύχει, χρειάστηκε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά της. Και τώρα πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο χρόνο. Το ίδιο βράδυ, όμως, ανακαλύπτει πως είναι πια πολύ αργά. Ο άντρας της και συνεργάτης της την εγκαταλείπει ύστερα από είκοσι πέντε χρόνια γάμου. Κι ό,τι έχτισε με τόσο κόπο, καταρρέει. Τι μπορεί να κάνει τώρα; Να παλέψει για να σώσει τουλάχιστον την καριέρα της; Ή να εγκαταλείψει τα πάντα προσπαθώντας να τον ξανακερδίσει; Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, όταν ο γοητευτικός Στιβ Γκάρντινερ μπαίνει στη ζωή της ξυπνώντας ξανά μέσα της τον έρωτα. Αλλά ο Στιβ έχει κι αυτός πίσω του ένα παρελθόν. Και σύντομα, όπως και η Κέιτ, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο ζωές...
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-450-656-0
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-450-656-0
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο