Product

Αμπντούλ Μπασούρ

Product

Άμπρα κατάμπρα

Αμπού Νιντάλ

Κωδικός:
121153
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Αμπού Νιντάλ, ο πιο διαβόητος άραβας τρομοκράτης, έχει την ευθύνη για αναρίθμητες τρομακρατίες ενέργειες που έσπειραν το θάνατο και την καταστροφή. Το βιβλίο του Patrick Seale δεν είναι μόνον η πρώτη έγκυρη ματιά στο εσωτερικό της μεγαλύτερης τρομακρατικής οργάνωσης, αλλά και μια διαφωτιστική -συχνά τρομακτική- περιγραφή των περίπλοκων πολιτικών καταστάσεων στη Μέση Ανατολή.

- Γιατί ο Αμπού Νιντάλ χτυπάει ιδιαίτερα τους ηγέτες της ΟΑΠ που μιλούν ανοιχτά για ειρήνη με το Ισραήλ;

- Είναι πραγματικά ο Αμπού Νιντάλ όργανο των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Αμπού Νιντάλ, ο πιο διαβόητος άραβας τρομοκράτης, έχει την ευθύνη για αναρίθμητες τρομακρατίες ενέργειες που έσπειραν το θάνατο και την καταστροφή. Το βιβλίο του Patrick Seale δεν είναι μόνον η πρώτη έγκυρη ματιά στο εσωτερικό της μεγαλύτερης τρομακρατικής οργάνωσης, αλλά και μια διαφωτιστική -συχνά τρομακτική- περιγραφή των περίπλοκων πολιτικών καταστάσεων στη Μέση Ανατολή. - Γιατί ο Αμπού Νιντάλ χτυπάει ιδιαίτερα τους ηγέτες της ΟΑΠ που μιλούν ανοιχτά για ειρήνη με το Ισραήλ; - Είναι πραγματικά ο Αμπού Νιντάλ όργανο των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών; - Ποιος είναι ο ρόλος του στην τρομοκρατική επίθεση στο ελληνικό επιβατικό πλοίο "City of Poros" όπου έχασαν τη ζωή τους εννέα άτομα και τραυματίστηκαν ενενήντα οχτώ; - Πόσο επηρέασε (και επηρεάζει ακόμη) με τις πράξεις του τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού;
Subtitle: 
Η μυστική δράση του πιο διαβόητου άραβα τρομοκράτη
Book ISBN: 
960-8402-25-5
Book pages: 
433
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Patrick Seale είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους βρετανούς ειδικούς στα θέματα της Μέσης Ανατολής. Ως συγγραφέας και ανταποκριτής της εφημερίδας "The Observer" του Λονδίνου, έχει περάσει τριάντα χρόνια μελετώντας την πολιτική κατάσταση της περιοχής και παίρντονας συνεντεύξεις από τους ηγέτες της. Είναι ο συγγραφέας της βασικής βιογραφίας του ηγέτη της Συρίας Χάφεζ αλ Άσαντ "Assad of Syria" και της κλασικής ιστορίας της Συρίας "The Struggle for Syria".

Subtitle: 
Η μυστική δράση του πιο διαβόητου άραβα τρομοκράτη
Book ISBN: 
960-8402-25-5
Book pages: 
433
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο