Product

Αναρριπίσματα

Product

Αναρρίχηση δίπλα στο σπίτι σας

Αναρρίχηση

Κωδικός:
88021
Manufacturer: 
Description: 

Η βασική ιδέα της προώθησης στο βράχο, η διαδικασία της σχοινοσυντροφιάς, οι τεχνικές της αναρρίχησης και όλα όσα πρέπει να ξέρει ο σημερινός αναρριχητής για να ταξιδέψει στους
κάθετους δρόμους, δίνονται με τρόπο απλό και κατανοητό και ταυτόχρονα σύγχρονο και πλήρη.
Εκατοντάδες σκίτσα και μια πρωτοποριακή οργάνωση των λημμάτων βοηθούν τόσο τον αρχάριο
στα πρώτα του βήματα όσο και τον έμπειρο να συμπληρώσει τις γνώσεις του στον εξελισσόμενο
κόσμο της αναρρίχησης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η βασική ιδέα της προώθησης στο βράχο, η διαδικασία της σχοινοσυντροφιάς, οι τεχνικές της αναρρίχησης και όλα όσα πρέπει να ξέρει ο σημερινός αναρριχητής για να ταξιδέψει στους κάθετους δρόμους, δίνονται με τρόπο απλό και κατανοητό και ταυτόχρονα σύγχρονο και πλήρη. Εκατοντάδες σκίτσα και μια πρωτοποριακή οργάνωση των λημμάτων βοηθούν τόσο τον αρχάριο στα πρώτα του βήματα όσο και τον έμπειρο να συμπληρώσει τις γνώσεις του στον εξελισσόμενο κόσμο της αναρρίχησης.
Subtitle: 
Αναλυτικός τεχνικός οδηγός
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8195-00-4
Book pages: 
300
Book Dimensions: 
23χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άρης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο και έκανε τα πρώτα αναρριχητικά του βήματα σε ηλικία 16 μόλις χρονών. Από τότε μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες αναρριχητικές διαδρομές, βράχου και ψηλού βουνού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είναι οδηγός βουνού και προπονητής αναρρίχησης της Ελληνική Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης και κάτοχος διπλώματος εκπαιδευτή της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (FFME).
Από το 1989 μέχρι σήμερα διευθύνει τις ετήσιες σχολές ορειβασίας και αναρρίχησης του ΕΟΣ Αχαρνών και του Alpamayo Club, που συγκεντρώνουν πάντα μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Το 1994/5 διεύθυνε σεμινάρια αναρρίχησης για τους αξιωματικούς των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού και δίδαξε σε ανάλογα σεμινάρια του ΤΕΦΑΑ. Ανάμεσα στις τελευταίες δουλείες του συγκαταλέγονται η οργάνωση του αναρριχητικού πεδίου της Καλύμνου και η εκπαίδευση προσωπικού τεχνικών εταιρειών σε έργα υψηλού κινδύνου.

Subtitle: 
Αναλυτικός τεχνικός οδηγός
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8195-00-4
Book pages: 
300
Book Dimensions: 
23χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο