Product

Άνεμο Ιγερέγεια

Product

Ανεμογκάστρι

Ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά

Κωδικός:
171585
Description: 

Η ζήτηση για το μαύρο χρυσό, το πετρέλαιο, είναι τόσο μεγάλη και διαρκώς αυξάνεται, ώστε όσα κοιτάσματα πετρελαίου και αν ανακαλυφθούν στη γη, όλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα στερέψουν. Η πυρηνική ενέργεια έχει την ίδια μοίρα με το πετρέλαιο, τα κοιτάσματα ουρανίου είναι περιορισμένα, η εξόρυξή τους είναι πολύ δύσκολη και η εφαρμογή τους συναντά δικαιολογημένα την αντίσταση του κοινού.

Ο ήλιος, ο αέρας και η γεωθερμία ως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν έχουν αυτά τα μειονεκτήματα του πετρελαίου και της πυρηνικής ενέργειας, είναι καθαρές.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ζήτηση για το μαύρο χρυσό, το πετρέλαιο, είναι τόσο μεγάλη και διαρκώς αυξάνεται, ώστε όσα κοιτάσματα πετρελαίου και αν ανακαλυφθούν στη γη, όλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα στερέψουν. Η πυρηνική ενέργεια έχει την ίδια μοίρα με το πετρέλαιο, τα κοιτάσματα ουρανίου είναι περιορισμένα, η εξόρυξή τους είναι πολύ δύσκολη και η εφαρμογή τους συναντά δικαιολογημένα την αντίσταση του κοινού. Ο ήλιος, ο αέρας και η γεωθερμία ως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν έχουν αυτά τα μειονεκτήματα του πετρελαίου και της πυρηνικής ενέργειας, είναι καθαρές.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6759-47-4
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6759-47-4
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο