Product

Ανοίξτε τα παράθυρα

Product

Ανοιχτά παράθυρα με κλειστά παντζούρια

Ανοίξτε τις ενεργειακές πύλες του σώματός σας

Κωδικός:
74939
Manufacturer: 
Description: 

Οι ασκήσεις αύξησης της ενέργειας, που παρουσιάζονται διεξοδικά σε αυτό το βιβλίο και είναι γνωστές στην Κίνα ως Τσι Γκουνγκ, χρησιμοποιούν ένα σύστημα ενεργειακών διόδων του σώματος που μοιάζει, ως προς την λειτουργικότητα και την ακρίβειά του, με ηλεκτρικό κύκλωμα. Το Τσι Γκουνγκ συνδυάζει την ενεργειακή δουλειά της κινεζικής ιατρικής με τον Ταοϊστικό διαλογισμό και τη φυσική άσκηση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι ασκήσεις αύξησης της ενέργειας, που παρουσιάζονται διεξοδικά σε αυτό το βιβλίο και είναι γνωστές στην Κίνα ως Τσι Γκουνγκ, χρησιμοποιούν ένα σύστημα ενεργειακών διόδων του σώματος που μοιάζει, ως προς την λειτουργικότητα και την ακρίβειά του, με ηλεκτρικό κύκλωμα. Το Τσι Γκουνγκ συνδυάζει την ενεργειακή δουλειά της κινεζικής ιατρικής με τον Ταοϊστικό διαλογισμό και τη φυσική άσκηση. Εδώ και 3.000 χρόνια στην Κίνα, εκατομμύρια άνθρωποι κάθε ηλικίας χρησιμοποιούν αυτές τις ήπιες και εύκολες στην εκτέλεσή τους ασκήσεις για να πετύχουν επιβράδυνση ή αναστροφή της διαδικασίας της γήρανσης, πρόληψη και θεραπεία τραυματισμών και ασθενειών, ενίσχυση αθλητικών και πνευματικών επιδόσεων, χαλάρωση σε βάθος του σώματος και του νου, βελτίωση της σεξουαλικής ζωής, μείωση του στρες.
Subtitle: 
Τσι Γκουνγκ για μακροζωία και ζωτικότητα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7246-50-0
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μ. Κ. Φραντζής εκπαιδεύτηκε στην Ηπειρωτική Κίνα και μαθήτευσε στο πλευρό ενός από τους επιφανέστερους Ταοϊστές δασκάλους του εικοστού αιώνα, του Λιου Χουνγκ Τσιε. Ο ίδιος έχει μελετήσει και ειδικευτεί στο Τσι Γκουνγκ και στο Ταϊτσί και διαθέτει 40 περίπου χρόνια εμπειρίας στις πολεμικές τέχνες και στην κινεζική ιατρική, με σπουδές στο βελονισμό και στο θεραπευτικό μασάζ Τουι Να και προϋπηρεσία σε κλινικές της Κίνας ως θεραπευτής Τσι Γκουνγκ. Έζησε για περισσότερο από 15 χρόνια στην Κίνα, στην Ινδία και στην Ιαπωνία και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο τζούντο, στο καράτε, στο ζίου ζίτσου και στο αϊκίντο.

Subtitle: 
Τσι Γκουνγκ για μακροζωία και ζωτικότητα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7246-50-0
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο