Product

Αντιξοότητες

Product

Αντίο άγχος!

Αντίο

Κωδικός:
69829
Αuthor: 
Description: 

Ο έρωτας σαν τη μουσική, αποτελεί ένα διάφανο μυστήριο, σαν ένα αιώνιο αίνιγμα που ζει με κλεμμένα φιλιά, κλεμμένο χρόνο και απώλειες. Αποτελεί τον πυρήνα αυτής της μελαγχολικής ιστορίας που μοιάζει να παίζει με το θάνατο, για να επιβεβαιώσει βαθύτερες αλήθειες.
Οι τρεις φίλες του μυθιστορήματος της Πάολα Καλβέττι διασταυρώνουν τις ζωές τους, τις γεμάτες πίστη και προδοσία, προσμονές και εκπληρώσεις.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο έρωτας σαν τη μουσική, αποτελεί ένα διάφανο μυστήριο, σαν ένα αιώνιο αίνιγμα που ζει με κλεμμένα φιλιά, κλεμμένο χρόνο και απώλειες. Αποτελεί τον πυρήνα αυτής της μελαγχολικής ιστορίας που μοιάζει να παίζει με το θάνατο, για να επιβεβαιώσει βαθύτερες αλήθειες. Οι τρεις φίλες του μυθιστορήματος της Πάολα Καλβέττι διασταυρώνουν τις ζωές τους, τις γεμάτες πίστη και προδοσία, προσμονές και εκπληρώσεις. Η Όλγα είναι η δολοπλόκος, λατρεύει τα νεκροταφεία και τη σιωπή τους, αγαπάει τη μουσική και την όπερα. Η Βιρτζίνια, χαϊδευτικά Τζίνι, είναι η πιστή φίλη, ο συνδετικός κρίκος. Και η Τσετσίλια, η αστή, εκείνη που τελικά θα προδώσει τη συμφωνία της φιλίας τους. Οι τρεις ηρωίδες-φίλες της Καλβέττι είναι απόμακρα πλάσματα, έρμαια ενός έρωτα μυστικού, απαγορευμένου, που λοξοδρομεί αδιάκοπα ενώ εκείνες λαχταρούν να τον αδράξουν.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα με δύο πράξεις και επίλογο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7253-76-0
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Πάολα Καλβέττι, δημοσιογράφος, εργάστηκε για πολλά χρόνια στη σύνταξη της εφημερίδας Repubblica, στο Μιλάνο. Μέχρι το 1997 διήυθυνε το γραφείο τύπου του θεάτρου της Σκάλας.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα με δύο πράξεις και επίλογο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7253-76-0
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο