Product

Ανυψωτικά

Product

Ανυψωτικά μηχανήματα

Ανυψωτικά και μεταφορικά μηχανήματα

Κωδικός:
116573
Description: 

Το βιβλίο απευθύνεται σ όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν σχετικά με τα ανυψωτικά και μεταφορικά μηχανήματα. Αποτελείται από δύο μέρη όπου εξετάζονται τα μηχανήματα «ασυνεχούς μεταφοράς» και «συνεχούς μεταφοράς».

27,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο απευθύνεται σ όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν σχετικά με τα ανυψωτικά και μεταφορικά μηχανήματα. Αποτελείται από δύο μέρη όπου εξετάζονται τα μηχανήματα «ασυνεχούς μεταφοράς» και «συνεχούς μεταφοράς». Δίνονται περιγραφή, βασικοί υπολογισμοί και γενικά μια βαθιά επισκόπηση των διαφόρων μηχανημάτων και των επιμέρους τμημάτων τους για την κατανόηση των οποίων είναι απαραίτητη η γνώση των «Στοιχείων Μηχανών». Στο τέλος, παρατίθεται, για την εμπέδωση της θεωρίας, μια σειρά αριθμητικών παραδειγμάτων που περιλαμβάνει όλα τα κεφάλαια. Ενώ παράλληλα, γίνεται ευρύτατη μνεία και εφαρμογή των διαφόρων τυποποιήσεων κατά DIN, παράθεση σχετικών πινάκων και κατευθύνσεων.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6674-04-5
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Ι. Στέργιου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε βιολογία (Τμήμα Βιολογίας, ΑΠΘ), έκανε μεταπτυχιακό στην ωκεανογραφία (McGill University, Καναδάς) και διδακτορικό στην ιχθυολογία - αλιευτική βιολογία (Τμήμα Βιολογίας, ΑΠΘ). Την περίοδο 1985-1994 εργάστηκε κατά διαστήματα ως συνεργαζόμενος ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΚΘΕ, σήμερα ΕΛΚΕΘΕ). Το 1995 εκλέχτηκε ως επίκουρος καθηγητής ιχθυολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ και το 2000 έγινε αναπληρωτής καθηγητής. Το 2006 έγινε καθηγητής ιχθυολογίας και αλιευτικής βιολογίας στο ίδιο τμήμα και διευθυντής στο Εργαστήριο Ιχθυολογίας. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής STECF της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1998-2002), συντονιστής της επιτροπής Aquatic Resources του CIESM, αντιπρόεδρος και πρόεδρος του FishBase Consortium (2005, 2006) και είναι εθνικός συντονιστής της FishBase. Είναι μέλος της εκδοτικής επιτροπής πέντε επιστημονικών διεθνών περιοδικών. Έχει γράψει περισσότερες από 110 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και 250 άλλες δημοσιεύσεις (διδακτικά εγχειρίδια, κεφάλαια σε βιβλία, ειδικές εκδόσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια, δημοσιεύματα στον περιοδικό Τύπο, τεχνικές εκθέσεις). Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Τσούπρου και έχουν μια κόρη.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6674-04-5
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο