Product

Αξιοποίηση της ιστορίας των μαθηματικών στη διδασκαλία των μαθηματικών

Product

Αξιοποίηση των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας στη διδακτική πράξη

Αξιοποίηση του χρόνου

Κωδικός:
91352
Description: 

Ένα βιβλίο που θα σας μάθει πώς να συμμαχήσετε με το χρόνο για να πραγματώσετε τα όνειρά σας.
Ο χρόνος είναι πολύτιμος όσο η ίδια η ζωή, και το βιβλίο αυτό σας δείχνει γιατί δεν πρέπει να τον σπαταλάτε σαν να είναι ανεξάντλητος. Παρουσιάζει τρόπους για να τον επενδύετε σωστά, χωρίς να "ξοδεύεστε" άσκοπα μέσα σε αυτόν, ενώ θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας ώστε να αποφασίσετε με σαφήνεια σε τι θα αφιερώσετε το χρόνο σας.

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο που θα σας μάθει πώς να συμμαχήσετε με το χρόνο για να πραγματώσετε τα όνειρά σας. Ο χρόνος είναι πολύτιμος όσο η ίδια η ζωή, και το βιβλίο αυτό σας δείχνει γιατί δεν πρέπει να τον σπαταλάτε σαν να είναι ανεξάντλητος. Παρουσιάζει τρόπους για να τον επενδύετε σωστά, χωρίς να "ξοδεύεστε" άσκοπα μέσα σε αυτόν, ενώ θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας ώστε να αποφασίσετε με σαφήνεια σε τι θα αφιερώσετε το χρόνο σας. Επίσης, εξηγεί με κατανοητό τρόπο πώς να θέτετε στόχους και να εστιάζετε σε αυτούς, αφιερώνοντας το χρόνο σας στις ενέργειες που θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής: - Σας βοηθά να εντοπίζετε τους δικούς σας "κλέφτες χρόνου" και να αλλάζετε συνήθειες και συμπεριφορές. - Σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να διαχειρίζεστε κατάλληλα το χρόνο σας για να πραγματώνετε τα όνειρά σας.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-811-2
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αντώνης Κατσαλής, μηχανολόγος ηλεκτρολόγος του Ε.Μ.Π., διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Exeter Αγγλίας είναι διευθυντής εκπαίδευσης στη Δ.Ε.Η. από το 1993. Διδάσκει θέματα που αναφέρονται στη διοίκηση των επιχειρήσεων σε σεμινάρια διαφόρων εκπαιδευτικών φορέων από το 1980.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-811-2
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο