Product

Αποστροφή

Product

Αποσύμπλεξη

Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας

Κωδικός:
47116
Description: 

Πρόκειται για το εικοστό βιβλίο που εκδόθηκε το 1988 στο οποίο ο συγγραφέας αποσυμβολίζει το μύθο της Ελληνικής Εσωτερικής Φιλοσοφίας και καταδείχνει τη γνώση και σοφία που οι πρόγονοί μας είχαν.
Έκρυβαν τον Μονοθεϊσμό και έδιναν στους αμαθείς και στους αμύητους το αίσθημα του φόβου, ενώ οι γνώστες της αλήθειας διακρατούσαν την αγάπη και την πνευματικότητα. Ο κάθε Ελληνικός μύθος κρύβει τα μυστήρια, που ο μετέπειτα χριστιανισμός ελεύθερα απεκάλυψε στους προετοιμασμένους να τα δεχθούν και να τα αφομοιώσουν.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Πρόκειται για το εικοστό βιβλίο που εκδόθηκε το 1988 στο οποίο ο συγγραφέας αποσυμβολίζει το μύθο της Ελληνικής Εσωτερικής Φιλοσοφίας και καταδείχνει τη γνώση και σοφία που οι πρόγονοί μας είχαν. Έκρυβαν τον Μονοθεϊσμό και έδιναν στους αμαθείς και στους αμύητους το αίσθημα του φόβου, ενώ οι γνώστες της αλήθειας διακρατούσαν την αγάπη και την πνευματικότητα. Ο κάθε Ελληνικός μύθος κρύβει τα μυστήρια, που ο μετέπειτα χριστιανισμός ελεύθερα απεκάλυψε στους προετοιμασμένους να τα δεχθούν και να τα αφομοιώσουν.
Publications Date: 
1988
Book pages: 
521
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή.
Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.

Publications Date: 
1988
Book pages: 
521
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο