Product

Αποτελέσματα χρήσεως

Product

Αποτελεσματικά σχολεία και εκπαιδευτικοί

Αποτελεσματικά σχολεία

Κωδικός:
38796
Manufacturer: 
Description: 

Με το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης της αποτελεσματικότητας. Μελλοντικοί εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν τώρα στα χέρια τους μια πρωτότυπη εργασία που μέσα από διαλόγους παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού σχολείου και απαντά στο ερώτημα: "Αποτελεσματικός εκπαιδευτικός: Υπαρκτό πρόσωπο;" Το βιβλίο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία αυτοανάλυσης και στοχασμού σε κάθε εκπαιδευτικό, καθώς προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με τον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό.

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης της αποτελεσματικότητας. Μελλοντικοί εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν τώρα στα χέρια τους μια πρωτότυπη εργασία που μέσα από διαλόγους παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού σχολείου και απαντά στο ερώτημα: "Αποτελεσματικός εκπαιδευτικός: Υπαρκτό πρόσωπο;" Το βιβλίο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία αυτοανάλυσης και στοχασμού σε κάθε εκπαιδευτικό, καθώς προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με τον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό. Αναζητήστε τη σημασία του σκοπού διδασκαλίας, τη σημασία της ικανότητας της ροής, τα στάδια επαγγελματικής πορείας και ωρίμασης και, τέλος, τον εκπαιδευτικό ηγέτη και οδηγηθείτε στην αποτελεσματικότητα - γιατί για να ζήσουμε το παρόν πρέπει να είμαστε σε θέση να οραματιστούμε το μέλλον.
Subtitle: 
Πραγματικότητα ή ουτοπία
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-8041-46-5
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πέτρος Πασιαρδής είναι Καθηγητής Εκπαιδευτικής Ηγεσίας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πρόεδρος του Commonwealth Council for Educational Administration and Management (CCEAM). Τα κυριότερα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται γύρω από θέματα Στρατηγικού Προγραμματισμού και Σχεδιασμού στην Εκπαίδευση, θέματα Αποτελεσματικής Εκπαιδευτικής Ηγεσίας, διαδικασίες Λήψης Αποφάσεων, Αποτελεσματικά Σχολεία και θέματα Αξιολόγησης Προσωπικού και Προγραμμάτων. Πρόσφατα, υπήρξε ένας από τους εκδότες και συγγραφείς του διεθνούς τόμου "International Handbook on the Preparation and Development of School Leaders".

Subtitle: 
Πραγματικότητα ή ουτοπία
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-8041-46-5
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο