Product

Αρχές μάρκετινγκ

Product

Αρχές μάρκετινγκ

Αρχές μάρκετινγκ

Κωδικός:
91314
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο "Αρχές μάρκετινγκ, η ελληνική προσέγγιση" απευθύνεται στους φοιτητές και στα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν μια σύντομη και περιεκτική γνώση σχετικά με το Μάρκετινγκ. Ο άξονας επάνω στον οποίο κινείται ολόκληρη η συγγραφική σκέψη είναι η σύνδεση της θεωρίας του Μάρκετινγκ με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα. Συμπεριλαμβάνει τις πιο πρόσφατες απόψεις 'Ιντερνετ και Προσωπικού Μάρκετινγκ. Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο σε γλώσσα απλή και κατανοητή.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το βιβλίο "Αρχές μάρκετινγκ, η ελληνική προσέγγιση" απευθύνεται στους φοιτητές και στα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν μια σύντομη και περιεκτική γνώση σχετικά με το Μάρκετινγκ. Ο άξονας επάνω στον οποίο κινείται ολόκληρη η συγγραφική σκέψη είναι η σύνδεση της θεωρίας του Μάρκετινγκ με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα. Συμπεριλαμβάνει τις πιο πρόσφατες απόψεις 'Ιντερνετ και Προσωπικού Μάρκετινγκ. Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο σε γλώσσα απλή και κατανοητή. Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από ερωτήσεις, εργασίες εφαρμογής και ασκήσεις αντλημένες από περιπτώσεις ελληνικών επιχειρήσεων.
Subtitle: 
Η ελληνική προσέγγιση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-85749-6-Χ
Book pages: 
463
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Τζωρτζάκης είναι τ. Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά και τ. Λέκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟ & ΕΕ). Εργάστηκε ως project manager στους οικονομικούς οργανισμούς Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ). Έχει διαχειριστεί σημαντικές θέσεις ευθύνης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και έχει εκπονήσει μελέτες για λογαριασμό διαφόρων επιχειρήσεων κι οργανισμών. Επίσης, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία επιχειρησιακού περιεχομένου και έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά αρκετά άρθρα σχετικά με το Management και Marketing.

Subtitle: 
Η ελληνική προσέγγιση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-85749-6-Χ
Book pages: 
463
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο