Product

Αρχές οικονομικής θεωρίας Γ΄ λυκείου

Product

Αρχές οικονομικής θεωρίας Γ΄ λυκείου

Αρχές οικονομικής θεωρίας Γ΄ λυκείου

Κωδικός:
146926
Manufacturer: 
Description: 

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει ως βασικό του στόχο να παρουσιάσει και να αναλύσει με απλό, μεθοδικό και αναλυτικό τρόπο όλη τη διδακτέα εξεταστέα ύλη του αντίστοιχου σχολικού βιβλίου του μαθήματος "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας" της Γ' Τάξης του Λυκείου. Απευθύνεται στους μαθητές υποψηφίους του 5ου Επιστημονικού Πεδίου, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, του δημόσιου και ιδιωτικού χώρου, που διδάσκουν το μάθημα αυτό.
Κάθε κεφάλαιο είναι χωρισμένο σε επιμέρους διδακτικές ενότητες, καθεμία από τις οποίες έχει την ακόλουθη διάρθρωση και δομή:

16,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει ως βασικό του στόχο να παρουσιάσει και να αναλύσει με απλό, μεθοδικό και αναλυτικό τρόπο όλη τη διδακτέα εξεταστέα ύλη του αντίστοιχου σχολικού βιβλίου του μαθήματος "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας" της Γ' Τάξης του Λυκείου. Απευθύνεται στους μαθητές υποψηφίους του 5ου Επιστημονικού Πεδίου, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, του δημόσιου και ιδιωτικού χώρου, που διδάσκουν το μάθημα αυτό. Κάθε κεφάλαιο είναι χωρισμένο σε επιμέρους διδακτικές ενότητες, καθεμία από τις οποίες έχει την ακόλουθη διάρθρωση και δομή: - Σημαντικές έννοιες και τεχνικοί όροι. - Βασικά σημεία θεωρίας. - Μεθοδολογία ασκήσεων-Εφαρμογές. - Προτεινόμενα θέματα προς εξέταση: - Ερωτήσεις τύπου "Σωστό-Λάθος". - Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. - Ερωτήσεις σύντομης απάντησης. - Ερωτήσεις ανάπτυξης και κριτικής ανάλυσης. - Ερωτήσεις αντιστοίχισης. - Ασκήσεις προς απάντηση. Στα προτεινόμενα θέματα προς εξέταση και στα απαντημένα θέματα κάθε κεφαλαίου εμπεριέχονται: - Τα θέματα θεωρίας και ασκήσεων των Πανελλήνιων εξετάσεων των προηγούμενων ετών. - Τα ενδεικτικά θέματα που δόθηκαν από το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας. - Οι ερωτήσεις και ασκήσεις των αντίστοιχων κεφαλαίων του σχολικού βιβλίου. Τα διαγωνίσματα στην ύλη κάθε κεφαλαίου, τα επαναληπτικά διαγωνίσματα, καθώς και οι Απαντήσειςυποδείξεις των θεμάτων προς εξέταση και των διαγωνισμάτων -που δίνονται στο τέλος του τεύχους βοηθούν στον αυτοέλεγχο της απόδοσης των μαθητών και στην καλύτερη δυνατή αξιολόγησή τους.
Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-449-859-2
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-449-859-2
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο